SLAVEN BILIĆ I BEŠIKTAŠ SU HIT U TURSKOJ: / 'Moramo vjerovati da imamo šanse protiv Liverpoola'

Slaven Bilić na kormilu Bešiktaša radi odlične stvari. Bivši hrvatski izbornik ovog je vikenda došao do pobjede u ludoj završnici protiv Bursaspora.

17.2.2015.
10:04
VOYO logo

Slaven Bilić i njegov Bešiktaš apsolutni su hit u turskom prvenstvu. Bivši hrvatski izbornik je ovog vikenda u 20. kolu slavio protiv Bursaspora, i to na kakav način. U ludoj utakmici. Bio je to dvoboj u kojem su gosti vodili 1:0, a u 90. minuti uspjeli izjednačiti na 2:2. Međutim, Bešiktaš je golom Senegalca Demba Ba iz jedanaesterca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade stigao do pobjede.

Gosti su poveli golom Cedrica Bakambua u 12. minuti, no 11 minuta kasnije izjednačio je Demba Ba. Bursaspor je do 87. minute držao remi, no tada je Gokhan Tore doveo Bilićevu momčad u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozan Tufan je izjednačio u 90. minuti, a kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Ba je duboko u sudačkoj nadoknadi iskoristio kazneni udarac za pobjedu Bešiktaša. Bilić je s erupcijom oduševljenja proslavio ovo slavlje, slavlje koje ga je lansiralo na vrh turskog prvoligaškog društva. Ovo je bila 11. pobjeda Bešiktaša u posljednjih 12 prvenstvenih ogleda i četvrta u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika, velika utakmica. Nije se lako vratiti kada dobiješ pogodak u 90. minuti dvoboja. Ali, mi smo to uspijeli jel smo vjerovali u sebe. Ponosan sam na njih i nadam se da ćemo ponoviti ovu predstavu protiv Liverpoola", kazao je Bilić.

Bešiktaš je u naletu, Bešiktaš se napunio injekcijom samopouzdanja uoči dvoboja šesnaestine finala Europske lige protiv velikog Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo vjerovati da imamo dobre šanse za slavlje protiv Liverpoola, jedne od najvećih i najboljih svjetskih momčadi", objasnio je Bilić za turski list Zaman, te dodao:

"Posljednjih mjeseci su se itekako digli u prvenstvu. Ako me sjećanje služi, u posljednjih 16 utakmica su izgubili svega jednom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo