NOVI HRVAT U LONDONU? / Slaven Bilić ekskluzivno nam je otkrio planira li dovesti Mandžukića u West Ham

'Čuo sam se s Mandžukićem, ali samo da mu poželim sreću na Euru", poručio je Slaven Bilić koji se u Austriji priprema za novu sezonu Premiershipa sa svojim West Hamom. Mandžo tako vjerojatno neće na otok, a Bilića čeka težak zadatak - ponoviti jednu od boljih sezona u novijoj povijesti kluba

22.7.2016.
18:59
VOYO logo

U miru Gradišća, Slaven Bilić kuje momčad za novu sezonu. Ljestvica je visoko podignuta sedmim mjestom iz prošle pa su i apetiti malo porasli.

"Cilj je otprilike tako nešto, ali i napraviti mali iskorak, put gore", kaže menadžer West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone bit će još i teže. Na otok su doselili Conte i Guardiola, Mourinho je preuzeo United, pa se u prijelaznom roku više pričalo o Bilićevim kolegama nego o transferima igrača.

Pojačati redove planira i Bilić. Nedostaje kaže dobar napadač, ali to, čini se, ipak neće biti Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario je interesantan, ja volim Marija i način na koji igra. Njegova kvaliteta je neosporna, čuli smo se tokom Eura da im poželim sreću. On je u pravom klubu, ne vjerujem da bi ga Juve pustio", smatra Bilić.

Bilić zato želi zadržati Dimitrija Payeta koji je odigrao najbolju sezonu u karijeri pa je već neko vrijeme na izlaznim vratima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je sretan ovdje, on uživa ovdje, voli grad, klub voli njega", poručuje Bilić.

U Austriji uživaju i igrači, a hvale i suradnju s Bilićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle godine je sve bilo novo. Došao je Slaven, neki igrači i napravili smo odličnu sezonu. Ove godine je trebamo barem ponoviti, ali naravno nadam se još boljem rezultatu", optimističan je Mark Noble.

Iz malog Bad Tatzmannsdorfa West Ham kreće u novu sezonu na Olimpijskom stadionu koji prima 60 tisuća ljudi. Svi oni imat će samo jednu želju - gledati klub u vrhu Premiershipa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo