SRETNO MU /

Slaven Belupo na klupu doveo novog vođu: On u ulozi trenera nije bio neko vrijeme

Image
Foto: Pixsell

Bivši trener Varaždina vraća se na trenersku poziciju nakon što je prošao kroz tešku borbu sa zdravljem, uključujući operaciju zbog zloćudnog tumora na plućima krajem prošle godine

3.9.2024.
21:24
Pixsell
VOYO logo

Nakon lošeg početka sezone, Slaven Belupo je odlučio provesti promjene na trenerskoj klupi i imenovao Marija Kovačevića kao novog trenera. Ova odluka uslijedila je nakon što je dosadašnji trener Ivan Radeljić smijenjen zbog slabih rezultata; momčad je osvojila samo jedan bod u prvih pet kola SuperSport HNL-a, što ih je dovelo na dno ljestvice.

Image
ESKALACIJA /

Još jedan izravan udarac Srbiji: Piksi prijetio otkazom?

Image
ESKALACIJA /

Još jedan izravan udarac Srbiji: Piksi prijetio otkazom?

Bivši trener Varaždina vraća se na trenersku poziciju nakon što je prošao kroz tešku borbu sa zdravljem, uključujući operaciju zbog zloćudnog tumora na plućima krajem prošle godine. Nakon uspješnog oporavka, Kovačević se ponovo uspinje na trenersku ljestvicu, preuzimajući izazov u Koprivnici. Prije nego što je Kovačević imenovan, u igri su bili i Simon Rožman te Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačević, rođen 1975. godine u Jablanici, a kasnije preseljen u Sarajevo, svoju igračku karijeru započeo je u Varteksu te nastupao za Slaven Belupo, Međimurje, Naftu iz Lendave, Nedelišće i albanski Dinamo.

Trenerski put započeo je u mlađim kategorijama klubova kao što su Nedelišće, Međimurje, Polet iz Svetog Martina na Muri, ludbreška Podravina i Mladost iz Ždralova. Najveći uspjeh ostvario je vođenjem Varaždina do Prve HNL, prije nego što je morao privremeno napustiti klupu zbog zdravstvenih problema. Sada se vraća u Slaven Belupo s ambicijom da momčad povrati u formu i vrati na pobjedničke staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo