'POZDRAVLJAMO BOLJITAK...' /

Slaven Belupo 'bocnuo' Zebeca putem društvenih mreža: 'Odmori se, zaslužio si...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Slaven Belupo koji je podosta oštećen tom odlukom ubrzo se oglasio putem službene web stranice, ali i preko društvenih mreža, ističući da ne žele zlo nikome

8.10.2024.
21:51
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kontroverzna sudačka odluka Marija Zebeca obilježila je susret 9. kola SuperHNL-a između Slavena Belupa i Rijeke, koji je završio bez pogodaka.

Image
POVRATAK MISLAVA /

Oršić ponovno među Vatrenima: 'Potpuno sam zdrav, ubrzo će i golovi!'

Image
POVRATAK MISLAVA /

Oršić ponovno među Vatrenima: 'Potpuno sam zdrav, ubrzo će i golovi!'

U 35. minuti utakmice, domaći branič Dominik Kovačić uspio je zatresti mrežu udarcem glavom nakon izvedenog kornera. Međutim, sudac je odlučio poništiti pogodak zbog navodnog prekršaja u napadu, što je izazvalo burnu reakciju kako na klupi Slavena, tako i među okupljenim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je situacija izazvala brojne rasprave, Sudačka komisija Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena Bertrandom Layecom, podvrgnula je Zebecovu odluku detaljnoj analizi. Zaključak je bio jasan – prekršaj nije postojao te je pogodak trebao biti priznat.

Zbog ove situacije, Hrvatski nogometni savez donio je odluku o suspenziji Zebeca te mu je onemogućen nastavak suđenja do kraja sezone, što je potez koji je naišao na odobravanje nogometne javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo koji je podosta oštećen tom odlukom ubrzo se oglasio putem službene web stranice, ali i preko društvenih mreža, ističući da ne žele zlo nikome, ali da očekuju pravedno suđenje koje im neće otežavati borbu za opstanak.

"Odmori se, zaslužio si! Nikome ne želimo zlo, nikog ne tražimo da nam pomaže, ali ne želimo ni da nam se konstantno odmaže. Pozdravljamo svaki potez koji znači boljitak hrvatskog nogometa," pisalo je u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo