SLABAŠAN DERBI: /

Dinamo i Rijeka, ništa - ništa!

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj

Derbi 5. kola prvenstva past će u brzi zaborav, Dinamo i Rijeka su odigrali slabu utakmicu bez golova.

8.8.2015.
23:10
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Ovim scenarijem najviše su se obradovali u Splitu. I to na dvije adrese. Prvo u Parku mladeži jer je RNK Split ostao prvi na ljestvici, ali i u Hajduku jer dva rivala s kojima bi se trebao boriti za naslov prvaka nisu dodatno pobjegla. No, Bijeli prvo moraju doći i do pobjede u prvenstvu. Uz to, vjerojatno su i izaslanici albanskog Skenderbeua bili zadovoljni, Dinamo se nije pokazao kao nepremostiva prepreka.

Crveni karton Bezjaku

Kako bilo, bila je to utakmica za koju će neki reći da je bila prava prvenstva, a drugi da niti jedna momčad nije zaslužila bod. Dinamo je imao više loptu u svojem posjedu, više petljao, ali nimalo konkretno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljvije je bilo u posljednjim minutama, prvo je kod Rijeke potpuno nepotrebno Bezjak zaradio crveni karton, prigovarao je sucu, ali Dinamo od 83. minute nije to mogao naplatiti. Još i mora biti sretan s bodom, jer je Ježina u 90. minuti skinuo zicer Radoševiću.

U drugoj utakmici dana, između Istre i Intera, također nije bilo golova. Dinamo je sada drugi na ljestvici s devet bodova, dva manje od vodećeg Splita, dok je Rijeka četvrta sa sedam bodova, jednim manje od treće Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo