SKUPLJAČ LOPTI GENIJALNIM POTEZOM ODUŠEVIO MOURUNHA: / Portugalac ga nije mogao prestati hvaliti: 'I ja sam bio tako inteligentan'

Image
Foto: Screenshot

Tražio ga je poslije utakmice kako bi ga doveo u svlačionicu

27.11.2019.
10:55
Screenshot
VOYO logo

Grčki Olimpiakos iznenadio Tottenham u Londonu ranim pogocima El Arabija i Semeda, da bi u sudačkoj nadoknadi prvog dijela smanjio Ali. Tek što je krenulo drugo poluvrijeme izjednačio je Kane, a u 73. minuti za potpuni preokret pobrinuo se Bjelokoščanin Aurier. Pobjedu i prolaz Spursa u osminu finala potvrdio je Kane u 77. minuti.

Posebno je je dan detalj iz akcije za 2:2 oduševio JoseaMourinha, novog trenera Tottenhama. Naime, nakon što je lopta završila izvan igre, brzo je reagira jedan skupljač lopti i hitro ju je bacio do Auriera. On je odmah odigrao za Mouru, a ovaj je potom asistirao za Kanea. Nakon toga Portugalac je prišao dječaku i čestitao mu, a nakon utakmice ga je pohvalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/i21xi

Važna asistencija

"Volim inteligentne skupljače lopti. Ja sam bio briljantan u tome kao dječak, a ovaj dječak je bio briljantan danas. On čita i razumije igru, imao je važnu asistenciju. Nije bio tu samo kako bi gledao u tribine, reflektore i šalove. Uživio se u utakmicu i napravio je sjajan potez", rekao je Mourinho za BT Sport, dok je za BBC Radio 5 dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražio sam ga poslije susreta kako bih ga pozvao u svlačionicu da proslavi pobjedu s momčadi, ali je već bio otišao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo