SKROMNI ŠKOTI POSVETILI POBJEDU NAVIJAČIMA, JEDAN SE SLOMIO I RASPLAKAO U PRIJENOSU UŽIVO: / 'Zaslužili ste ovo'

Image
Foto: A.K./PIXSELL

Posebno je emotivan nakon utakmice bio škotski reprezentativac Ryan Christie koji je u suzama pred kamerama Sky Sportsa dao vrlo emotivnu izjavu

13.11.2020.
9:30
A.K./PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je i posljednjeg, trećeg suparnika u skupini D Europskog prvenstva iduće godine, a bit će to reprezentacija Škotske koja je u finalu play-offa u Beogradu pobijedila Srbiju sa 5:4 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 1:1.

Škotska je tako izborila svoj prvi EURO nakon 1996. godine. Zanimljivo, Škoti su i u polufinalu slavili nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedivši Izrael sa 5:3 poslije 0:0 nakon 120 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotska je bila bliže pobjedi i u regularnom dijelu susreta. Vodila je 1:0, a Srbija je uspjela izjednačiti tek u posljednjim trenucima susreta.

Image
SRPSKI IZBORNIK KRITIZIRAO IGRAČE, USPIO SE I POSVAĐATI S NOVINARIMA: /

'Da smo prošli, onda bih je to vas trebao pitati'

Image
SRPSKI IZBORNIK KRITIZIRAO IGRAČE, USPIO SE I POSVAĐATI S NOVINARIMA: /

'Da smo prošli, onda bih je to vas trebao pitati'

Emotivni Škoti

Škoti su, naravno, nakon utakmice bili oduševljeni rezultatom. Njihov izbornik Steve Clarke posvetio je pobjedu svim Škotima te je rekao da se nada da su ih nogometaši barem malo obradovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bili smo baš spremni za onaj klasični Škotski scenarij i pobjedu od 1:0, a u zadnjoj minuti dobili smo gol iz prekida. Bilo bi lakše da smo se raspali i da nismo više vjerovali, ali trudili smo se još više, vjerovali smo i dobili svoju nagradu“, rekao je škotski izbornik.

„Bilo je ovo teško vrijeme za ljude u Škotskoj. Prije utakmice smo razgovarali o tome da moramo vratiti našem narodu osmijeh na lice, bar u petak ujutro. Nadam se da smo to uspjeli. Ako smo ih mi uspjeli bar malo razveseliti, to je uistinu sjajno“, zaključio je Clarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je emotivan nakon utakmice bio škotski reprezentativac Ryan Christie koji je u suzama pred kamerama Sky Sportsa dao vrlo emotivnu izjavu.

„Ovo je za cijelu naciju. Nadamo se da svi slavite doma, zaslužili ste to. Billo je gadno, znamo da je prošlo toliko godina otkad smo zadnji put igrali na velikom natjecanju. Ovo je za nas jedno veliko olakšanje i sad moramo ići naprijed“, rekao je Christie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo