Cudesni djecak razveselio milijune ljudi i sad mu je neugodno!

Njemacki nogometas Mario Gotze svojim golom donio Elfu naslov Svjetskog prvaka u finalu protiv Argentine, ali sebe ne smatra herojem. Dapace, njemu je zbog toga neugodno.

11.9.2014.
7:40
VOYO logo

"Nogomet cini ljude sretnima, ali tu se ne radi o pitanju zivota i smrti. Pravi heroji su doktori i medicinske sestre. Oni rade mnogo vise od nogometasa i spasavaju ljudske zivote", zanimljivo je razmisljanje 22-godisnjeg nogometasa u razgovoru za Bild.

Proslog ljeta postao je nepozeljan u Dortmundu, kada je za 37 milijuna eura pojacao redove omrazenog Bayerna. Za Bavarce je odigrao 44 utakmice i zabio cak 15 golova. Kako je najavio, Munchen ce biti njegov dom jedan dulji period.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je jako primamljivo igrati u inozemstvu. Nisam jos ozbiljno razmisljao o tome, jer sam trenutno vrlo sretan u Bayernu. Ima vremena, posto planiram jos dugo igrati. Pogledajte Miroslava Klosea, ima 36 godina i jos nema namjeru prestati. Vidjet cemo gdje ce me nogometni zivot odvesti", rekao je nogometas kojeg je izbornik Low nazvao 'cudesnim djecakom'.

//www.youtube.com/embed/zICcNjSu6XM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo