DALIĆ URUČIO PRETPOZIV / Skočić objavio popis mladih reprezentativaca: Izostavio standardnog člana

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Izbornik hrvatske U-21 Dragan Skočić reprezentacije objavio je popis nogometaša za nadolazeće utakmice

30.10.2023.
19:18
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Izbornik hrvatske U-21 Dragan Skočić reprezentacije objavio je popis nogometaša za nadolazeće utakmice u studenom. Mladi Vatreni će 16. studenog odigrati prijateljski ogled u Slovačkoj, a četiri dana nakon toga u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Armeniji će igrati protiv Bjelorusije.

Image
DOBRO SU I PROŠLI /

Ovo je trenutak napada na autobus Lyona: Tragedija za 'dlaku' izbjegnuta

Image
DOBRO SU I PROŠLI /

Ovo je trenutak napada na autobus Lyona: Tragedija za 'dlaku' izbjegnuta

Na popisu nema do sada standardnog člana mlade reprezentacije Luke Sučića koji se našao na popisu izbornika 'A' selekcije Zlatka Dalića, a zanimljivo je da Skočić nije pozvao ni Diona Drenu Belju, iako mu je Dalić poslao samo pretpoziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz mjeseca u mjesec Voyo donosi jedinstveno borilačko iskustvo

Image

Očito izbornik mladih Vatrenih očekuje da će Dalić aktivirati poslani pretpoziv stoga ga nije ni uvrstio na svoj popis, za razliku od Martina Baturine, koji je također dobio Dalićev pretpoziv, ali se nalazi i na Skočićevom popisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će se okupiti 13. studenoga i odlazi u Prelog gdje će odraditi dva treninga uoči puta za Slovačku, iz koje će poslije prijateljskog susreta nastaviti put prema Erevanu gdje će odigrati kvalifikacijski susret protiv Bjelorusije.

Popis:

Golmani: Nikola Čavlina (Lokomotiva), Franko Kolić (Posušje), Toni Silić (Sheriff Tiraspol)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana: Mauro Perković (Dinamo), Antonio Tikvić (Udinese), Maro Katinić (Sharjah), Dino Grozdanić (Asteras Tripolis), Moreno Živković (Lokomotiva), Mateo Lisica (Istra), Juraj Badelj (Universitatea Craiova)

Vezni red: Domagoj Bukvić (Osijek), Marko Soldo (Gorica), Veldin Hodža (Rijeka), Lovro Zvonarek (Bayern II), Martin Baturina (Dinamo), Niko Sigur (Hajduk), Gabriel Vidović (Dinamo), Stipe Biuk (Los Angeles)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad: Matija Frigan (Westerlo), Franjo Ivanović (Rijeka), Marin Šotiček (Lokomotiva), Marin Ljubičić (LASK), Roko Šimić (RB Salzburg)

FNC 13 ove subote, 4. studenog, stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo od 20.00 u prijenosu UŽIVO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo