SKANDAL U DRUGOJ HNL: / Sudac nije priznao čisti gol iz penala! Pogledajte situaciju o kojoj bruji cijela Hrvatska

Image
Foto: Screenshot: Vimeo

Glavni sudac utakmice Druge HNL u Dugopolju između istoimenog domaćina i Sesveta (2-2), Tino Krečak iz Velike Gorice, nije priznao regularni pogodak iz penala.

22.10.2016.
16:14
Screenshot: Vimeo
VOYO logo

Naime, igrala se 75. minuta derbija kola Druge HNL u Dugopolju, gdje je istoimeni domaćin vodio 2-1 protiv Sesveta. Gosti su dobili penal nakon što je Ivan Žižić rukom blokirao indirektni udarac za Sesvete te zbog toga zaradio i izravan crveni karton. Ante Aralica uzeo je loptu u svoje ruke i lijepo ju plasirao u lijevu stranu mreže. Bio je to neobranjiv udarac koji je doslovno prošao kroz mrežu. No, tad je na scenu stupio Tino Krečak i napravio skandalozan potez. Nije priznao regularan pogodak! Tu situaciju možete vidjeti ovdje.

UŽIVO: IVAJLO PETEV U MOMČAD VRAĆA ‘NEPOŽELJNOG’? Stigmatizirani modri dragulj može ‘spasiti’ Dinamo!

Silni protesti bili su uzaludni

Sesvećani su protestirali, ali silni protesti bili su uzaludni. Kao i što je uzaludna bila činjenica da je utakmica bila u izravnom televizijskom prijenosu Hrvatske nogometne televizije, pokrivena s nekoliko kamera. Inače, pomoćnici prije svakog poluvremena provjeravaju ispravnost mreža (je li mreža šuplja, zategnuta, stoji li dobro itd), pa se postavlja pitanje što su radila gospoda Mihalj i Rožić. Jer, lopta koja je prošla kroz mrežu i završila iza gola, očito je zbunila suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sesvete došle do boda

Vrijedi spomenuti kako su Sesvećani u petoj minuti sudačke nadoknade došle do vrijednog boda golom Petra Bosančića, bivšeg igrača Dugopolja. Imali su gosti priliku i za potpuni preokret, ali Aralica je pogodio spojnicu.

Ovim remijem Sesvete i Dugopolje ostale su na drugom odnosno trećem mjestu Druge HNL s 19 bodova, dva manje od vodećeg Rudeša koji ima utakmicu manje. Gorica je na 18, a Zagreb na 17 bodova, također s utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo