SKANDAL: / Supruga čovjeka koji je prekinuo dominaciju Dinama napravila glupost godine - 'Nije uspjelo zbog Instagrama'

Image
Foto: Instagram

Tamara zeznula svog supruga

14.5.2021.
18:41
Instagram
VOYO logo

Poljski prvak Legija neće produžiti ugovor sa crnogorskim nogometašem Markom Vešovićem, a kao glavni razlog za taj potez označili su njegovu suprugu Tamaru, koja je žestoko putem društvenih mreža isprozivala klub, do te mjere da nisu mogli prijeći preko toga. Prema pisanju poljskih medija, klub je reagirao i službeno na konferenciji za medije priopćio da produžetka ugovora s Markom Vešovićem neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gadan fail

"Primjer Marka Vešovića je savršena demonstracija kako možete za samo jednu noć pokvariti ono na čemu ste dugo radili. Dok neozbiljne optužbe njegove supruge nisu ugledale svjetlost dana izgledalo je da će Vešović ostati u Legiji. To su svi htjeli. Međutim, zbog neosnovanih optužbi njegove supruge promijenili su svoju odluku. Legija je ovim potezom pokazala da ne dopušta nikome da ih se vrijeđa i da to prođe nekažnjeno", pišu poljski mediji.

Sad će Vešović, vjerojatno najbolji igrač lige prošle sezone, imati ogroman problem. Posljednji je put igrao 21. lipnja 2020. godine protiv Śląsk Wrocława (2: 0), kad je strgao ligamente. To je bilo 11 mjeseci bez nogometa. Teško sad može računati na dobar ugovor, pogotovo nakon tako ozbiljnih zdravstvenih problema, u dobi od gotovo 30 godina (navršit će u kolovozu). Poljaci nadalje pišu i:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Legia je trebala, htjela predložiti, ponuditi, jer na kraju nije postignuta konkretna ponuda, puno niži ugovor nego prije (više od polovice), ali da je Vešovićevo zdravlje u redu, vratio bi svoje mjesto u momčadi, imao bi priliku zaraditi kroz bonuse, zalaganjem na terenu. Vjerojatno bi u ovoj situaciji, tj. Markovu povratku u formu, stranke imale priliku pregovarati o uvjetima ugovora. Do ovoga sad neće doći. Ovo je vjerojatno prvi put u Premier ligi da pregovori nisu uspjeli zbog Instagrama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član šampionske momčadi Rijeke, udarne postave

Nije tako davno Crnogorac Marko Vešović bio član udarne postave Rijeke koja je osvojila prvenstvo Hrvatske. Danas je situacija u njegovoj karijeri puno drugačija. Osim ove nove situacije, prije toga je bio i ozlijeđen.

Image
SUPRUGA NEKADAŠNJE HNL ZVIJEZDE BIJESNA NA NJEGOV NOVI KLUB: /

'Ostavili ste ga samog u kolicima'

Image
SUPRUGA NEKADAŠNJE HNL ZVIJEZDE BIJESNA NA NJEGOV NOVI KLUB: /

'Ostavili ste ga samog u kolicima'

Ozljedu je zadobio protiv Slaska, pa je oporavak bio težak i dug. Prije peha koji ga je zadesio bio je jedan od najboljih igrača momčadi iz Varšave, međutim, nakon povratka nije uspio izboriti svoje mjesto u prvoj momčadi. Tu je reagirala Markova supruga Tamara koja je svojom objavom još dodala "ulje na vatru“. Evo što je napisala na svoj Instagram:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbrisala objavu ali kasno, suviše kasno

“Kad se najbolji igrač ozlijedi dajući 101 posto za klub i ostavite ga SAMOG, u KOLICIMA na putu za Francusku na operaciju – je li to obitelj?

Kad mu kažete da ne možete pokriti troškove operacije i rehabilitacije – je li to obitelj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad kažete da mora prekinuti rehabilitaciju i hitno se vratiti u klub, a stanje mu se pogorša 80 posto jer NEMATE LIJEČNIKE – je li to obitelj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad mu kažete da mora igrati u ČETVRTOJ ligi u blatu prije nego što se vrati u momčad, NE POŠTUJETE ga i ne date mu da igra u utakmici koja NIJE BITNA – je li to obitelj?”, napisala je Tamara u objavi koju je na kraju izbrisala sa svog Instagrama. Suviše kasno.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo