SEKS SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ REPREZENTACIJI! / 'Prvi vratar poslan kući, neće braniti protiv Hrvatske'

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Europsko nogometno prvenstvo potreseno je skandalom već prvi dan. U središtu zbivanja je španjolska reprezentacija, a njen golman David de Gea poslan je kući.

10.6.2016.
17:02
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

David de Gea, Isco Alarcon i Iker Muniain navodno su 2012. godine napali ženu nakon što je vratar Manchester Uniteda i španjolske nogometne reprezentacije dogovorio sastanak s njom na kojem je natjerana na seksualne odnose s njegovim tadašnjim suigračima iz U21 izabrane vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženska osoba je u statusu zaštićenog svjedoka u procesu koji se vodi protiv Ignacija Allendea Fernándeza poznatog i kao Torbe, a u koji su sada, nakon što ih je ona samo optužila, upleteni i navedeni igrači. Policijska istraga usredotočena je na rješavanje pitanje je li taj popularni španjolski redatelj filmova za odrasle prilikom snimanja koristio maloljetnice. Dotična, konkretno, 2012. godine to nije bila. Optužen je Torbe i za trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, seksualno zlostavljanje, dječju pornografiju, prostituciju, iznudu i pranje novca.

Prema prvim informacijama De Gea nije napao svjedokinju, ali je prijetnjama od nje iznudio snošaj sa suigračima, tvrdi managingmadrid.com, a priča je odmah dobila i svoj nastavak - De Gea, izgledni startni golman španjolske reprezentacije na Euru, poslan je kući. Informacija je to koju nudi independent.co.uk uz dodatak da zamjena za njega vjerojatno neće biti pozvana. Održana je konferencija za medije iz španjolskog tabora, prozvani golman nije se na njoj pojavio niti je o njemu bilo riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska nogometna reprezentacije dio je skupine D Europskog prvenstva u kojoj su i Češka, Turska i Hrvatska s kojom će igrati utakmicu 21. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo