SKANDAL KOJI ĆE ZATRESTI NOGOMETNU EUROPU: / Procurila kontroverzna snimka koja će baciti veliku ljagu na Real Madrid

Image
Foto: Profimedia

Sergio Ramos je isprovocirao kazneni udarac, ali cijela ta situacija uopće nije morala završiti tako

27.10.2020.
14:31
Profimedia
VOYO logo

Proteklog vikenda odigran je najveći nogometni derbi, čuveni El Clasico, a Real Madrid slavio je na Camp Nou protiv Barcelone s čak 3:1. Međutim, utakmicu je obilježilo loše suđenje, odnosno kontroverzna odluka suca Juana Martineza Munuere.

Naime, Munuera, koji inače dolazi iz obitelji koja, kako su to iskopali španjolski mediji, strastveno navija za Real Madrid, u 63. minuti kod rezultata 1:1 sudi nepostojeći penal za kraljevski klub. Sergio Ramos je isprovocirao kazneni udarac, i još je pritom sam napravio prekršaj te je onda taj isti penal sam realizirao, ali cijela ta situacija uopće nije morala završiti tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procurile su naknadno audiosnimke razgovora između VAR-sobe i glavnog suca Munuere, a španjolski mediji tvrde kako su Munueri iz sobe vikali kako penala nije bilo.

Image
Image

Spanish referee Juan Martinez Munuera (C) officiates the Spanish League football match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 24, 2020.,Image: 565358634, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Penala nije bilo

"Nema tu elemenata za najstrožu kaznu. Realov igrač je počeo s povlačenjem", sugerirali su tako glavnom sucu iz VAR-sobe. Međutim, ovaj je to ignorirao i otišao je provjeriti snimku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku dok je hodao prema ekranu pomoćnik mu je vikao kako je Ramos zapravo povukao Lengleta za dres i kako nema govora o prekršaju već je mogao samo biti kontraprekršaj. No, Munuera ne odustaje i ide prema ekranu. Zatim odgledava snimku i vraća se na travnjak te dosuđuje penal za Real, a u tom mu trenutku pomoćnici viču kako je Ramos napravio prekršaj te da penala nema. No, penal je dosuđen i Real je okrenuo utakmicu u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo