Prije pet godina /

Dan kada je Cristiano demonstrirao svoju veličinu: Potopio Atletico i legendarno proslavio

Image
Foto: Profimedia

Portugalac je oduvijek bio u jedinstvenoj klasi, onoj gdje bi njegovo ime uz ono Lionela Messija bilo uzdignuto visoko iznad svih ostalih.

2.5.2022.
19:11
Profimedia
VOYO logo

Na današnji dan prije pet godina Cristiano Ronaldo odigrao je jednu od svojih najboljih utakmica u Ligi prvaka. Istina, puno je tu velikih trenutaka. Nakon svega, Ronaldo je u karijeri zabio čak 135 golova samo u natjecanjima Lige prvaka...

Ipak, ta večer u Madridu bila je jedna od najposebnijih. Igrala se prva polufinalna utakmica Lige prvaka protiv gradskih rivala, Atletica Madrida. Kraljevski klub bio je aktualni prvak Lige prvaka nakon što su pobijedili u finalu 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je pogodak Ronaldo zabio već u 10. minuti utakmice. Drugi pogodak zabio je u 73. minuti nakon netipične pogreške obrane Atletica, dok je hat-trick dovršio u 86. minuti i time praktički zacementirao prolaz svojeg kluba u novo finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Običan radni dan za Cristiana

Za Ronalda ta utakmica nije bila ništa novo, samo kolo prije dokrajčio je Bayern, također s hat-trickom. S učinkom protiv Atletica, Ronaldo je tada izjednačio tadašnji rekord Lea Messija sa sedam hat-trickova u Ligi prvaka.

Real je na koncu postao prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka. Uzmimo u obzir da su osvojili Ligu prvaka i 2018. godine i time se etabilirali kao apsolutni gospodari europskog nogometa, barem dok je Ronaldo još bio tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo