SJEĆATE LI SE NJEGA? E PA 'MODRI' GA ITEKAKO PAMTE: / Dinamu protiv Atalante sudi zanimljiv tip s jednim bizarnim detaljem u karijeri

Image
Foto: Profimedia

Kroničari Dinama, oni zagriženiji dakako, možda bi se mogli i sjećati Karaseva

24.11.2019.
17:23
Profimedia
VOYO logo

Još nas dva dana dijele od ključne utakmice Dinama u ovoj sezonu, one s Atalantom u petom kolu Lige prvaka. I dok se već spekulira o tome tko će igrati, tko bi trebao igrati, kako će trener Nenad Bjelica postaviti ekipu protiv Talijana, jedno je sigurno, utakmicu će voditi ruski sudac Sergej Karasev sa svojim pomoćnicima Igorom Demeškom i Maksimom Gavrilinom, četvrti je Sergej Ivanov, dok ća VAR-u biti Nijemac Bastian Dankert, a pomoćni VAR sudac je također Rus, Vitalij Meškov.

Kroničari Dinama, oni zagriženiji dakako, možda bi se mogli i sjećati Karaseva jer "modri" zapravo imaju vrlo dobra iskustva s njim. Karasev je 2015. godine vodio utakmicu doigravanja za Ligu prvaka između Skenderbeua i Dinama (1:2). Dinamo se od tada s njim više nije susretao, a utakmkicu je vodio korektno. No, Karasev je ranije, 2011. godine sudio utakmicu Splita i Fulhama (0:0), zatim i doigravanje Europa lige između Hajduka i Evertona 1:1, a tada je sudio penal za Hajduk, ali ga je Said promašio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je Karasev i jedan susret s Vatrenima, na pripremama za Euro 2012. godine kada je Hrvatska igrala s Norvežanima.

Image
Foto: Profimedia

ST PETERSBURG, RUSSIA - OCTOBER 19, 2019: Chief referee Sergei Karasev in the 2019/20 Russian Premier League Round 13 football match between Zenit St Petersburg and Rostov Rostov-on-Don at Gazprom Arena. Alexander Demianchuk/TASS/Sipa USA, Image: 477888115, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Russia and Japan ***, Model Release: no, Credit line: TASS / ddp USA / Profimedia

Bizaran detalj

Uz Karaseva se veže i nekoliko zanimljivih detalja. Prvo onaj vezan za posao, koji je pomalo čak i bizaran. Naime, Karasev nikada u karijeri nije pokazao crveni karton. Izvadio je 56 žutih kartona, dosudio je 11 penala, ali nikada u karijeri, od 2010. godine, nije izvadio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo još kako je Karasev otac dvoje djece i kako ima specifičan glazbeni ukus, čovjek sluša metal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo