PRILIKA ZA IVUŠIĆA / Sjajnim nastupima zaslužio je poziv među Vatrene: 'Još donedavno mi se to činilo nestvarnim'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Golman Osijeka igrao je nekad za hrvatsku U-14 reprezentaciju, u kojoj su mu kolege bili Dominik Livaković, Mateo Kovačić i Mario Pašalić

16.8.2021.
20:03
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je novi popis za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Popis je zanimljiv, ima dosta iznenađenja, no jedno od njih nije vratar Osijeka Ivica Ivušić.

Ivušić je sjajan na vratima hrvatskog viceprvaka, a, iako je debitant, njegovo mjesto među Vatrenima je neupitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam i presretan, nema veće časti od hrvatske reprezentacije. Ovaj poziv nagrada je za uložen trud i zalaganje, iznimno sam ponosan što ću biti dio najbolje hrvatske nogometne momčadi, vjerujem da ću svojim ponašanjem i radom na treninzima opravdati izbornikovo povjerenje”, rekao je Ivušić za službenu stranicu HNS-a.

Image
(ZASAD) OTPISAN /

Pogledajte kako je Ante Rebić reagirao kad je saznao da ga Dalić nije pozvao u reprezentaciju

Image
(ZASAD) OTPISAN /

Pogledajte kako je Ante Rebić reagirao kad je saznao da ga Dalić nije pozvao u reprezentaciju

Igrao za U-14

Golman Osijeka igrao je nekad za hrvatsku U-14 reprezentaciju, u kojoj su mu kolege bili Dominik Livaković, Mateo Kovačić i Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, s njima trojicom sam provodio dosta vremena na okupljanjima reprezentacija, sada ćemo opet biti zajedno poslije toliko godina. Radujem se skorašnjem okupljanju, to je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi. Konkurencija među vratarima? Mogu samo reći da je Hrvatska oduvijek imala vrhunske vratare i da je velika stvar za mene biti među trojicom najboljih na koje izbornik Dalić u ovom trenutku računa. Bit ću velika podrška Dominiku i Simonu, uostalom svi imamo zajednički cilj - uspjeh momčadi i plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru”. rekao je Ivušić.

“Još donedavno mi se činilo nestvarnim da bih mogao dijeliti svlačionicu s takvom igračkom veličinom, ali, evo, i to će se dogoditi. Nitko sretniji od mene, svi jako dobro znamo koliko Luka znači za hrvatsku reprezentaciju, ali i za hrvatski nogomet općenito”, rekao je golman Osijeka pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pred hrvatskom reprezentacijom su tri vrlo važne utakmice u dosta nezgodnom terminu s obzirom na to da neće svi igrači biti u istom natjecateljskom ritmu. Svjesni smo kvaliteta protivnika, ali jednako tako svi znamo što i koliko može ova Hrvatska. Uopće ne sumnjam da će svaki igrač dati maksimum kako bismo u rujnu napravili još jedan korak bliže Kataru”, zaključio je Ivušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo