SJAJNI NJEMAČKI BRANIČ NAKLONIO SE VELIKOM MANDŽI: / 'Rastrgao se u finalu Lige prvaka, a takvi igrači donose titule'

Image
Foto: AFP

Hummels je tada nastupao za Borussiju koja je izgubila u finalu od Bayerna 2:1

19.2.2018.
18:28
AFP
VOYO logo

Ovog tjedna igraju se preostali prvi susreti osmine finala Lige prvaka, a utorak je na rasporedu utakmica između Bayerna Münchena i Bešiktaša. Turski klub plasirao se u sljedeću fazu kao pobjednik skupine i Bayerna očekuje teška zadaća.

MANDŽO IZGUBIO ŽIVCE ZBOG NEODLUČNOG PJANIĆA: Pogledajte što je razljutilo Vatrenog u Torinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci žele nastaviti sjajan domaći niz otkad ih je ponovno preuzeo Jupp Heynckes u listopadu prošle godine. Naime, dobili su svih 11 domaćih utakmica uz gol razliku 33-8.

Bayernov branič Mats Hummels na konferenciji za medije uoči utakmice usporedio je momčad iz 2013. godine koja je osvojila Ligu prvaka kada ih je također vodio Heynckes s ovom trenutačnom. Hummels je tada nastupao za Borussiju koja je izgubila u finalu od Bayerna 2:1. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić postigao je tada prvi pogodak na utakmici u 60. minuti. On je , prema Hummelsu, jedan od najzaslužnijih za to slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MANDŽUKIĆ U ODABRANOM DRUŠTVU: Juventus se pohvalio dostignućem svog hrvatskog ‘Ratnika’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta se momčad Bayerna borila do samoga kraja. Nedavno smo pričali o Mariju Mandžukiću, o tome kako se rastrgnuo tu večer. Mandžukić istu stvar radi i sada u Juventusu. Mislim da je zbog toga momčad iz 2013. godine bila toliko dobra, takva igra - momčadska, ali u kombinaciji s individualnim kvalitetama igrača, donosi naslove i trofeje," rekao je Hummels i dodao: ""Za mene je to najvažnije u nogometu - zajedno se braniti i zajedno napadati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je sadašnjeg trenera jer su pronašli dobru kombinaciju momčadske igre i individualne kvalitete.

"Za to je zaslužan i trener - način na koji vodi momčad i na koji razgovara s igračima. Čak i u utakmicama u kojima nismo uvijek najbolji, borimo se do zadnje sekunde, podrška smo jedan drugome," zaključio je Hummels, a prenosi sport1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo