Novčana kazna smanjena / Sjajna vijest za Hajduk: Uefa im uvažila žalbu, Bijeli na Poljudu protiv Bröndbyja s gledateljima

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Hajduku u slučaju ponovljenih rasističkih povika, pa makar i najmanje grupe navijača, prijeti kazna zatvaranja kompletnog stadiona na prvoj sljedećoj europskoj utakmici.

31.7.2017.
16:11
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

UEFA je Hajduku uvažila žalbu, Bijeli će u četvrtak nakon 75 dana konačno biti domaćin na Poljudu. Bröndby će u 3. kolovoza u 20:30 sati dočekati ispunjene poljudske tribine, a u obrazloženju odluke Disciplinskog tijela UEFA-e kazna Klubu je preinačena. 

Novčana kazna smanjena je s 55.000 na 35.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata neslužbeno doznaju da će Hajduku u slučaju ponovljenih rasističkih povika, pa makar i najmanje grupe navijača, prijeti kazna zatvaranja kompletnog stadiona na prvoj sljedećoj europskoj utakmici. 

Hajduk je kažnjen zbog ''rasističkog ponašanja'' na prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige u Dugopolju te će za uzvratnu utakmicu 3. pretkola s danskim predstavnikom trebati zatvoriti najmanje 500 sjedećih mjesta, odnosno jedan sektor. Uz to, Klub treba platiti ukupnu novčanu kaznu od 35.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo