KAD STE OVAKO NEŠTO VIDJELI? / Jedna sestra igra za SAD, druga za Meksiko, ali zajedno su dirnule čitav svijet

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Situacija viđena nakon završetka utakmice na Svjetskom nogometnom prvenstvu za žene do 20 godina, koje se održava na Papui Novoj Gvineji dirnula je čitav svijet.

28.11.2016.
20:57
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, četvrtfinalnu utakmicu igrale su reprezentacije SAD-a i Meksika. U dramatičnom dvoboju pobjedu je odnijela ekipa SAD-a rezultatom 2-1. Nakon što je sudac označio kraj susreta, reprezentativka SAD-a Sabrina Flores i njezina sestra blizanka Monica koja igra za Meksiko, postale su glavne protagonistice utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenute nogometašice imaju dvojno državljanstvo, prva igra za američku, a druga za meksičku reprezentaciju. U trenutku kad je susret završio, Amerikanke su pohitale jedna drugoj u zagrljaj, slaveći plasman u polufinale turnira.

No, Sabrina Flores nije sudjelovala u slavlju svojih suigračica, već je grlila i tješila svoju uplakanu sestru koja je ispala s turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je dokaz kako nogomet spaja ljude, a ne razdvaja ih. U ovom emotivnom i posebnom trenutku za nogomet, dogodilo se to da Sabrina nije htjela slaviti veliki uspjeh svoje ekipe, nego joj je prva na pameti bila njezina sestra Monica. Kako lijep sport može biti", piše o ovom dirljivom trenutku portal 90min.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo