SITNA PRIJEVARA RAZOTKRILA DOBRO ČUVANU TAJNU: / Nećete vjerovati koliko je zaista koštao transfer najveće zvijezde Reala

Image
Foto: Profimedia

Belgijski mediji otkrili su to zahvaljujući sitnoj prijevari koja se dogodila u njihovu trećeligašu Tubizeu

4.9.2020.
11:38
Profimedia
VOYO logo

Prošlog ljeta Real Madrid doveo je jednog od najboljih igrača svijeta Belgijca Edena Hazarda iz Chelseaja za, kako se mislilo, sto milijuna eura. Međutim, ispada na kraju kako je Hazard plaćen znatno više, to jest, 160 milijuna eura, a do tog podatka došli su Belgijci i to sasvim slučajno.

Naime, belgijski mediji otkrili su to zahvaljujući sitnoj prijevari koja se dogodila u njihovu trećeligašu Tubizeu. Tubize je klub u kojem je Hazard igrao kao 12-godišnjak i 13-godišnjak i ono polažu pravo na 0,5 posto od transfera. E sada, visina stvarnog Hazardova transfera razotkrivena je nakon što je korejska tvrtka pokušala na prijevaru dobiti drugu ratu Hazardova transfera koja je pripadala Tubizeu. Ovi su odlučili tužiti Real Madrid, a onda je madridski klub bez odlaska na sud odlučio isplatiti Tubize i uplatili su im 800 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Eden Hazard Real Madrid, announce New Signing, Eden Hazard, Madrid, Spain - 13 Jun 2019, Image: 447184147, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Dakle, ispada kako je na kraju Hazard plaćen 160 milijuna eura, a ne sto milijuna eura kako se mislilo. Nadalje, to znači kako je Hazard najskuplji igrač u povijesti Reala. Garetha Balea, dosadašnjeg najskupljeg igrača, platili su 101 milijun eura, Cristiana Ronalda platili su 94 milijuna, Zinedinea Zidanea 77 milijuna, a Hazardov transfer nadmašuje ih sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo