SINIŠA OREŠČANIN: /

'Imam neka svoja iskustva iz Dinama, a postoji jedna stvar zbog koje Bjelica treba dobiti zasluge'

Image
Foto: Screenshot

Trener Hajduka Siniša Oreščanin održao je konferenciju za novinare uoči derbija protiv Dinama

2.4.2019.
11:19
Screenshot
VOYO logo

Hajduk sutra u 19 sati dočekuje nogometaše Dinama na Poljudu u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. Uoči utakmice, konferenciju za medije je održao trener Bijelih, Siniša Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem europski Dinamo, ovo im je idealna utakmica da trener zadrži kontrolu nad igračima. Čeka ih polufinale Kupa, mislim da mu je ovo idealna utakmica za to", rekao je.

"Dinamo ove godine je jako izbalansiran, stabilan, približio se europskim mjerilima, to je pokazao u Europi. To je najveća zasluga trenera Bjelice, ima potpunu kontrolu nad svlačionicom što prijašnjih godina nije bilo slučaj", dodao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam neka svoja iskustva iz Dinama, znate što sam želio reći", pojasnio je kada je upitan može li dodatno prokomentirati što je mislio prethodnim odgovorom.

"S obzirom da sam ovdje dvije i pol godine imam iskustva iz B tima. Mislim da je ovo najlakša utakmica što se tiče motivacije. čak je treba malo i smanjiti. Bitno je da igrači nađu balans između motivacije, lijepog okruženja i taktičkih postavki, da rade ono što smo se dogovorili. Lokomotiva je bila dobra slika, dobar psihološki test s obzirom da smo bili četiri mjeseca bez publike", zaključio je Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo