Legenda Srbije poludjela: 'Idući put ću sam sebe suspendirati!'

Siniša Mihajlović, trener Sampdorije, dobio je dvije utakmice zabrane sjedenja na klupi svoje momčadi, zbog isključenja u nedjeljnoj utakmici 31. kola Serije A protiv Fiorentine (0:0).

2.4.2014.
8:38
VOYO logo

Bivši izbornik reprezentacije Srbije zaradio je isključenje jer je verbalno napao četvrtog suca na utakmici Di Fiorea, a potom i glavnog suca.

Zanimljivo je da tako neće imati priliku voditi svoju momčad protiv Lazija i Intera, njegova dva zadnja kluba iz igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S velikim iznenađenjem i razočaranjem sam primio vijest da zbog te suspenzije ne mogu voditi momčad protiv Lazija i Intera. U pitanju su dvije važne utakmice za moju momčad i dva kluba s kojima sam osobno emotivno povezan. U dogovoru sa Sampdorijom, neću se žaliti na izrečenu kaznu, ali me razlozi navedeni u izvještaju svejedno jako uzrujavaju", izjavio je Mihajlović za novinsku agenciju ANSA.

"Mislim da sam ja jedan od rijetkih trenera koji nikada nije komentirao sudačke pogreške, a kamoli se žalio na iste. Naprotiv, uvijek sam branio suce, jer smatram da su Talijani jedni od najboljih na svijetu, te da zaslužuju poštovanje i pomoć. Kao i bilo tko, i oni mogu imati loš dan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napustit ću svoje mjesto na klupi i prepustiti ga mom pomoćniku Nenadu Sakiću, u kojeg imam potpuno povjerenje. Ako gospodin Di Fiore opet bude određen za neku od utakmica mog kluba, onda ću unaprijed sam sebe suspendirati i prepustiti mjesto svom asistentu. Uvijek sam bio iskren i pošten i preuzimao svoj dio odgovornosti. Nažalost, gospodin Di Fiore nije učinio isto", zaključio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo