GOLIJADA NA ŠUBIĆEVCU / Simultanka Josipa Drmića u Šibeniku: Golovi padali svake minute, napadač Rijeke lovi Livaju

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Rijeka je slavila protiv Šibenika s 5:3

30.4.2022.
21:13
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U vatrometu golova nogometaši Rijeke su na Šubićevcu pobijedili Šibenik 5-3 (2-2), u ogledu 33. kola Prve HNL. Šibenik je, inače, krajem prvog dijela imao vodstvo 2-1.

Image
UTAKMICA ZA PAMĆENJE /

Slaven dramatično slavio u Koprivnici: Nevjerojatne scene, VAR kiksao, 15 minuta produžetaka i dva poništena gola

Nerijetko su u posljednje vrijeme Šibenik i Rijeka igrali potpuno otvorene utakmice koje su bile prepune pogodaka, lijepih akcija, šansi i preokreta, a sve je to imao i ovaj subotnji dvoboj na Šubićevcu pa vjerojatno i više od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je vodila 1-0, potom je Šibenik okrenuo u svoje vodstvo na 2-1, ali je zatim Rijeka kontrirala i sve okrenula u uvjerljivo slavlje od 5-3. Prvo ime susreta bio je Josip Drmić koji je postigao tri od pet riječkih golova. Ukupno je Drmić došao do brojke od 21 ligaškog pogotka ove sezone te ima dva manje od prvog strijelca lige Marka Livaje iz Hajduka.

Golijada u Šibeniku

Rijeka je bolje otvorila utakmicu te je njen najbolji strijelac Josip Drmić u 12. minuti zabio za startno vodstvo gostiju. No, bila je to samo najava lude utakmice budući je u 27. Mesa glavom izjednačio, a u 36. minuti Grezda doveo Šibenik u vodstvo. Prije drugog gola domaćina Skorup je iz slobodnog udarca uzdrmao gostujuću vratnicu, dok je najveće zasluge za drugi gol Šibenika imao Delić koji je izvrtio pola suparničke obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

No, Rijeka se vratila minutu kasnije jer je Pavičić u 37. minuti pogodio za 2-2, a potpuni preokret je uslijedio u nastavku. Krešić je u 49. zabio za 3-2, a potom je na scenu stupio Josip Drmić s dva pogotka, u 69. i 72. minuti, za 5-2 gostiju.

Ni to nije bio kraj jer je Bilić u 79. minuti smanjio na 3-5, ali tu se ipak zaustavio ovaj ludi niz pogodaka na šibenskom travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je ostala četvrta na ljestvici, a Šibenik na svom dosadašnjem osmom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo