'O ovom sam mogao samo maštati kada sam bio mlađi'

U Dinamu je u srijedu bilo slavljeničko raspoloženje - vratar Ivan Kelava proslavio je 25. rođendan, a Šime Vrsaljko 100.

20.2.2013.
15:33
VOYO logo

"Tako mlad, a toliko kvalitetan i toliko nastupa, svaka mu čast. Pred njim je velika karijera, a koliko velika ovisi samo o njemu i njegovom radu", rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Vrsaljko se našalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam deda u Dinamu", rekao je Šime kroz smijeh.

"Naravno da sam jako sretan i ponosan. Upisati sto nastupa za ovako veliki klub kao što je Dinamo je golema čast, nešto o čemu sam mogao samo maštati kada sam bio mlađi. Posebno sam sretan i ponosan što smo u ove tri godine i u tih mojih 100 nastupa ostvarili sjajne rezultate, osvojili brojne trofeje i dva puta doveli Ligu prvaka u Zagreb. Isto tako, zahvalio bih se svim trenerima koji su me trenirali i vjerovali u mene jer bez toga sigurno ne bih igrao na razini na kojoj sam danas. Na meni je dalje raditi i napredovati jer sam tek na početku karijere."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je utakmicu protiv Hajduka na Poljudu u nedjelju:

"Tamo je uvijek dobra atmosfera, očekujem istu takvu utakmicu. Svaka utakmica je za sebe i ne možemo gledati kroz susret s Rijekom. Nadam se našoj pobjedi, ali morat ćemo igrati čak i bolje nego protiv Rijeke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavio je i 17-godišnji branič Tin Jedvaj koji je s Dinamom dogovorio višegodišnju suradnju - potpisali ugovor dugačak 7 i pol godina, do ljeta 2020-te!

Dinamo je potpisao višegodišnji ugovor s Tinom Jedvajem, mladićem koji je na svojim prvim seniorskim pripremama u Turskoj izborio mjesto u najboljih 11. Tin je svojim igrama, ali i radom na treningu te ponašanjem van terena zaslužio povjerenje trenera Krunoslava Jurčića te iza sebe ima dvije utakmice za prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam sretan i ne znam uopće kako bih opisao svoje osjećaje. Prije par mjeseci sam prvu momčad gledao na televiziji i kada je došao poziv da idem na pripreme sam bio presretan, a nisam mogao niti pomisliti da ću tako brzo početi igrati. Radio sam punom parom na pripremama i otkada smo se vratili, slušam trenere i suigrače te osjećam kako napredujem iz dana u dan. Što se tiče ugovora, rođen sam u Zagrebu, došao sam u Dinamo sa 11 godina i to je moj klub te sam oduševljen što ću još dugo godina nositi meni najdraži dres", kazao je Jedvaj koji će debitirati na Poljudu.

"Nemam tremu; bila je mala uoči prve utakmice na Maksimiru. Bit će prava utakmica i nadam se odličnoj atmosferi. Imamo osam bodova prednosti, prvi smo i želimo već na Poljudu napraviti veliki korak prema naslovu prvaka, ali sigurno nam neće biti lako. U svakom slučaju, nadam se dobroj i sportskoj atmosferi te kvalitetnoj utakmici i neka bolji pobjedi; ja sam uvjeren da smo to mi", zaključio je 17-godišnji stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo