SIGURNO JEDAN OD BIZARNIJIH OPISA LUKE MODRIĆA: / Španjolci vrlo slikovito objasnili što je Vatreni napravio Barceloni

Image
Foto: Profimedia

Istaknuli su da je Modrić sjajno kontrolirao igru i zabio gol kakav 'zabijaju samo eksperti'

26.10.2020.
15:10
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, odigrao je fantastičnu utakmicu u sedmom kolu La Lige protiv Barcelone prošlog vikenda. U čuvenom El Clasicu i to na Camp Nou, Real Madrid je slavio s 3:1, a hrvatski je nogometaš postigao sjajan pogodak.

Ugledna španjolska Marca označila je Modrića kao jednog od "najvećih dobitnika pobjede protiv Barcelone", koja je kako kažu imala "ljekovita svojstva" jer su u protekle dvije utakmice doživjeli dva teška poraza, od Cadiza i Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrates after scoring a goal during the Spanish League football match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 24, 2020.,Image: 565366792, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Istaknuli su da je Modrić sjajno kontrolirao igru i zabio gol kakav "zabijaju samo eksperti", a njegov su utjecaj na momčad Reala opisali na pomalo bizaran način.

"Valverde je impresivnu igru okrunio prvim golom u El Clasicu, ali morao je izaći zbog ozljede. U 69. minuti, pri Realovom vodstvu 2:1, zamijenio ga je Luka Modrić, koji se iz Barcelone vraća s impresivno podignutom strelicom uz svoje ime. Hrvat je bio rezerva u najvećem derbiju, a na teren je otišao sa zadatkom da čuva rezultat koji je Real imao u El Clasicu, pazi na bebu dok je u kolijevci. Umjesto toga, Hrvat ju je odgojio i upisao na fakultet", tvrdi tako Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo