SHEARER NEMILOSRDAN PREMA ZVIJEZDI UNITEDA: / 'Svjetski prvak? Nije dostojan ni kopačke čistiti legendama Old Trafforda!'

Image
Foto: AFP

Manchester United je nastavio loš početak sezone pod Joseom Mourinhom

2.10.2018.
13:52
AFP
VOYO logo

Loš početak sezone u crvenom dijelu Manchestera nastavio se nakon poraza i loše igre protiv West Hama (1-3), te je sve više pritiska ne samo na trenera Josea Mourinha nego i na zvijezde Uniteda. Jednu je posebno izdvojio legendarni Alan Shearer, koju je optužio Paula Pogbu za lošu igru Uniteda protiv West Hama.

"Ponovno je bio očajan, ovoga puta protiv West Hama – bio je toliko loš da ga je Mourinho morao zamijeniti jer nije pružao baš ništa", rekao je Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Paul Pogba je najskuplji igrač Uniteda u povijesti. Samo na tren razmislite o tome i onda se sjetite svih velikih igrača koji su igrali za klub. Unatoč tome što je svjetski prvak, Pogba nije dostojan ni kopačke čistiti velikim igračima sa Old Trafforda", nastavio je Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko mu je cilj odlazak trenera onda je bolji u tome nego u samom igranju nogometa, a njegovi suigrači nisu puno bolji", zaključio je Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo