SEZNACIJA NAD SENZACIJAMA: / Još jedno veliko trenersko ime stiže u Englesku?

Image

Antonio Conte, Pep Guardiola, Jose Mourinho, Claudio Ranieri, Slaven Bilić, Mauricio Pochetinho, samo su neka od imena koja će iduću sezonu voditi premierligaške klubove. Zaista impresivna lista.

30.4.2016.
12:12
VOYO logo

No, ako se ostvari predviđanje engleskog Daily Expressa bit će ona još impresivnija jer će im se poslije Europskog prvenstva u Francuskoj pridružiti Svjetski prvak iz Brazila, izbornik Njemačke reprezentacije Joachim Low.

Vraća se klupskom nogometu

Naime, kako piše engleski tabloid Nijemac bi se klupskom nogometu trebao vratiti u ulozi trenera Evertona. Klub ove godine ne igra sjajno te je izvjesno da će Roberto Martinez dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanske kladionice također su smanjile koeficijent na Lowa te je s 2.00 glavni favorit za Martinezova nasljednika. Nijemac je na klupi reprezentacije od 2006. godine. Prije toga vodio je klubove poput Stuttgarta, bečke Austrije, Tirola, Fenerbahčea, Karlsruhea i Adanspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Low je prije par godina slovio kao i jedan od kandidata za trenera Real Madrida, ali je u to vrijeme čvrsto odlučio ostati s reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo