SETIEN MOŽE ODAHNUTI, KLUPSKA LEGENDA NEĆE MU ODUZETI POSAO U BARCELONI: / Ova vijest razočarala je brojne navijače

Image
Foto: Profimedia

On je za Barcinu prvu momčad u 17 sezona skupio 767 nastupa, te je sa Andrésom Iniestom bio ključni dio veznog reda

6.7.2020.
15:50
Profimedia
VOYO logo

Igračka legenda Barcelone XaviHernández (40) ipak neće preuzeti "blaugranu" budući da je potpisao novi jednogodišnji ugovor s katarskim prvoligašem Al-Saddom, objavili su britanski mediji.

Navijači, ali i vodstvo Barce, ponadali su se da bi Xavi mogao naslijediti QuiqueaSetiena odmah po završetku sezone, posebice nakon što je nedavno izjavio da bi u bliskoj budućnosti mogao postati trener katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Leo Messi i Quique Setien

Ostaje u Kataru

No, morat će pričekati još barem godinu dana, budući da je Xavi produžio suradnju sa Al-Saddom, kojeg vodi od svibnja prošle godine i s kojim je osvojio dva trofeja, superkup (2019) i katarski kup (2020).

Xavi spada među najveće igračke legende kluba u kojem je od svoje 11. godine. Za prvu momčad je u 17 sezona skupio 767 nastupa, te je sa Andrésom Iniestom bio ključni dio veznog reda Barce, koja je u tom razdoblju osvojila četiri Lige prvaka i osam naslova u španjolskom prvenstvu. Barcelonu je napustio 2015. te je igračku karijeru nastavio u Al Saddu, u kojem ju je i okončao prošle godine, a nakon toga odmah se posvetio trenerskom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo