SERGIO RAMOS NE IDE NA EURO: / Enrique objavio popis, na njemu nema niti jednog igrača Real Madrida

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bivši trener Barcelone na Euro će sa samo 24 igrača, iako ih može pozvati 26

24.5.2021.
12:33
AFP
VOYO logo

Španjolski izbornik Luis Enrique objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo. Zanimljivo je, na njemu nema niti jednog nogometaša iz Real Madrida. Niti legendarnog SergiaRamosa, koji je, doduše, ove sezone imao ogromnih problema s ozljedama.

"Želim poslati poruku Sergiju Ramosu, našem kapetanu, koji nije na popisu jer se od siječnja muči s ozljedama i nije igrao ili čak trenirao s momčadi od tada. Sinoć sam mu preko telefona rekao da ga neću zvati. Teška je bila ta odluka, ali je najbolja za momčad", poručio je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarali

"To što sam pozvao Aymerica Laportu nema veze sa situacijom oko Ramosa. On je top igrač i može nam pomoći. Molim vas, nemojte povezivati nepozivanje Ramosa s pozivima drugim igračima. Volio bih da je s nama i da se oporavio. A ono o čemu sam sinoć sa Sergijom razgovarao ostat će između nas. Ništa neću reći. Nije mi bilo lako reći mu nešto što nije pozitivno, ali donio sam odliku za koju smattam da je najbolja. Znam da bi bilo kakva odluka oko njega bila kontroverzna. Svjestan sam i prihvatio sam da će se u medijima podići buka zbog toga", dodao je.

No, na listi od 24 imena, našlo se ono bivšeg dinamovca DanijaOlma, ali niti jedno iz Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači poput Carvajala i Ramosa mučili su se s ozljedama tijekom cijele sezone. Ne mogu odabrati igrače na osnovu toga hoće li neki ljudi biti sretni ili ne", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo