SERGIO RAMOS GLEDAO HRVATICE: / Ovaj put nije ponovio gaf iz 2013.

Image
Foto: AFP

Hrvatske vaterpolistice u prvom su nastupu na Europskom prvenstvu u Beogradu doživjele težak poraz od Španjolske s 29:3, a sve je pozorno pratio kapetan nogometaša Real Madrida Sergio Ramos.

11.1.2016.
15:22
AFP
VOYO logo

Priča o španjolskim vaterpolisticama i Ramosu ima svoju povijest koja seže u kolovoz 2013. godine. Španjolke su 2. kolovoza te godine u finalu Svjetskog prvenstva pobijedile Australiju s 8:6, a nogometaš je 26. kolovoza (!) na Twitteru objavio kako je upravo pogledao finale, uputivši pritom čestitku sunarodnjakinjama na osvojenom naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siroti Sergio je, naime, tri tjedna nakon finala gledao snimku utakmice na televiziji, misleći da se radi o izravnom prijenosu. Dakako, postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama, a za njegov su gaf saznale i vaterpolistice.

Tako je Maica Garcia u najavi aktualnog EP-a za El Mundo poručila kako se nada da će ih Sergio Ramos ovaj put gledati u izravnom prijenosu. Ramos ju je poslušao i ovaj puta ispravno obavio zadaću. Pohvalio se na Twitteru kako je pažljivo gledao utakmicu protiv Hrvatske i poželio sunarodnjakinjama sreću u nastavku natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo