Otkrivena tajna! Hajduk pojačanja traži na drugom kraju planete!

Dvojac iz splitskog kluba (Krešić i Fiorentini) otputovao je u Brazil po pojačanja. Prošli eksperiment s Brazilcima je neslavno završio, Paraiba i Thiaguinho su se pokazali kao potpuni promašaj.

30.11.2012.
9:38
VOYO logo

Hajduk je prestigao Dinamo, barem u odlasku u Brazil. I dok će Zagrepčani na zimske pripreme u zemlju sambe, čelnici Hajduka su već otputovali put Južne Amerike. Doduše s nešto drugačijim ciljem.

Sportski direktor Sergije Krešić, zajedno s Fredijem Fiorentinijem je krenuo po pojačanja. Dvojac će ovog vikenda pogledati posljednje kolo tamošnje Serie A, ali s obzirom na kroničnu besparicu u splitskom klubu teško da Bijeli mogu kupiti nekog 'kapitalca'. A nasušno im je potreban napadač i kreativac u veznom redu. Barem su to želje trenera Miše Krstičevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti, misija je trebala biti realizirana u velikoj tajnosti, te je realnije da će se Splićani okrenuti prema talentiranim igračima u brazilskoj drugoj ligi. Oni bi trebali biti nešto jeftiniji, ali dvojac će morati napraviti pravo čudo ako misli za sitniš dovesti pravog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, da je i dalje mlad, ne i neiskusan, da ne treba platiti preveliku odštetu i da igračeva potraživanja budu u rangu koji Hajduk može platiti. Naravno, treba biti i dovoljno kvalitetan da unaprijedi igru Bijelih.

Možda Sergije Krešić sa svojim vezama cilja na nekog igrača, ali u Splitu nisu željeli ništa otkriti. Jedno je sigurno, prošli eksperiment s Brazilcima (posudbe Paraibe i Thiaguinha u 2009. godini iz Gremio Porto Alegrea) su bile potpuni promašaj. Gore od toga ne mogu napraviti. Danas napadač Rafael Paraiba igra u četvrtoj brazilskog ligi (!), dok je Thiaguinho već dvije godine bez kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo