Nova drama u Hajduku: 'Što vam je? Čekajte malo!'

'Tehnički su jaki, ali fizički još ne.

5.2.2013.
9:36
VOYO logo

Cassio i Patinho, brazilski dvojac koji je nedavno stigao u Hajduk iz Fluminensea, razočarali su navijače.

Na Poljud su stigli pompozno, slovili su kao velika pojačanja koja će podignuti mladi Hajduk Miše Krstičevića, no dogodila se, nažalost, ona stara – tresla se brda, rodio se miš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljna Torcida burno je reagirala optuživši struku Bijelih na čelu sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem da su Brazilce doveli bez ikakvog saznanja o njihovoj kvaliteti, te da su ugovore potpisali na temelju dobivenih DVD-ova.

No, svoju i čast mladih Južnoamerikanaca pokušao je opravdati upravo Krešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi imamo to što imamo, ne možemo platiti nikoga nego igrače moramo dovesti besplatno. Ne možemo se usporediti ni nositi s klubovima koji su bogatiji. Tako je i s Brazilcima koje smo doveli. Samo ću reći da Fluminense čak snosi dio plaće za Patinha jer vjeruje u njega", rekao je sportski direktor i nastavio:

"Vidim da su se već pojavile sumnje u njihovu kvalitetu, ali prerano je suditi o tome. Što vam je? Čekajte malo! Tehnički su jaki, ali fizički još ne. A poznato je da je igrač bez snage smiješan igrač. Potrebno im je vrijeme da se prilagode, treba strpljenja. Mi smo toga bili svjesni kad smo ih doveli, ja strpljenja imam, a moja je odgovornost njihov dolazak u Hajduk", zaključio je u razgovor za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo