Senzacionalno pojačanje stiže u Arsenal!

Engleski mediji tvrde da je ostao još samo mali korak do privremenog povratka legende Arsenala Thierryja Henryja među svoje Topnike.

30.12.2011.
13:19
VOYO logo

Legendarni napadač Arsenala 34-godišnji Thierry Henry u londonski klub bi se trebao vratiti na dvomjesečnu posudbu, a prvu utakmicu u starom klubu trebao bi odigrati 9. siječnja u FA Cupu protiv Leeds Uniteda.

Arsenal je navodno sve dogovorio s Henryjevim klubom New York Red Bullsima, a Francuz koji je s 226 golova postao legenda londonskog kluba nastupat će s brojem 12 jer 'njegov' broj 14 sada ima Theo Walcott.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Arsenala Arsene Wenger odlučio je posuditi Henryja jer će u siječnju ostati bez Gervinha i Chamakha koji putuju na afrički Kup nacija, a legendarni napadač trebao bi u dresu Arsenala odigrati sedam prvenstvenih dvoboja, pokoji u FA Cupu i prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Milana.

"Sigurno nam dolazi iako je preostalo rješiti još papirologiju. Idealno je što će biti s nama ta dva mjeseca jer ima iskustvo i kvalitetu, poznaje klub i pomoći će mojim igračima. On je izniman igrač i vrlo inteligentan čovjek i može nam donijeti samo dobro. Henry je vrlo sretan zbog toga. Bila je to moja ideja, a njemu se svidjela", rekao je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Henry je s 226 golova najbolji strijelac Arsenala u povijesti, a u londonski klub je stigao 1999. godine iz Juventusa i u njemu proveo osam godina. Idol je navijača, a klub je nedavno ispred stadiona otkrio njegov spomenik.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo