NEODUSTAJE USPRKOS GODINAMA / Senzacionalan transfer na pomolu: Bivši hrvatski reprezentativac blizu prelaska u niželigaša s Krka

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ako dođe do dogovora između iskusnog vratara i kluba bit će to jedan od najneobičnijih transfera u Hrvatskoj posljednjih godina, a uz to će postati jasno kako bi uskoro mogli dobiti i prvi otočki klub u trećem rangu domaćeg nogometa

24.6.2022.
17:29
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Vargić uskoro postaje novi vratar NK Krka koji se natječe u četvrtom rangu hrvatskog nogometa, piše Sportcom pozivajući se na izvore iz samog kluba.

Naime, prošle sezone je Krk dobio novu upravu i trenera te je predsjednik Denis Šikljan najavio projekt nacionalne razine i napad na viši rang natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos ambicioznim najavama, Krk je rano ispao iz utrke za promociju no ove godine planiraju podići ljestvicu do neslućenih razina.
Najavljeni dolazak nekadašnjeg prvog vratara Rijeke i A reprezentativca Hrvatske Ivana Vargića na prvu zvuči nevjerojatno no okolnosti u karijeri ovog 35-godišnjaka sugeriraju da bi ipak mogao stati na vrata Krka.

Image
Mateo Pavlović /

Rijeka se pojačala s 32-godišnjakom koji stiže iz francuske lige

Image
Mateo Pavlović /

Rijeka se pojačala s 32-godišnjakom koji stiže iz francuske lige

Nije se usrećio u inozemstvu

Naime, Vargić je nakon sjajnih predstava u dresu Rijeke došao do reprezentacije, ali i realizirao 2.7 milijuna težak transfer u Lazio no nikad se nije nametnuo te se seljakao po posudbama od Cipra preko povratka u Rijeku do novih posudbi u slovenski Koper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je bez kluba, a protekle je sezone trenirao s Opatijom, a po svemu sudeći nije uspio pronaći klub u kojem bi branio na višoj razini.

Ako dođe do dogovora između iskusnog vratara i kluba bit će to jedan od najneobičnijih transfera u Hrvatskoj posljednjih godina, a uz to će postati jasno kako bi uskoro mogli dobiti i prvi otočki klub u trećem rangu domaćeg nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo