SENZACIONALAN OBRAT: / Darijo Srna pronašao novi klub, u tijeku su završni pregovori i čeka se službena potvrda

Image

Iako se pisalo kako bi se mogao pridružiti Vidi u Bešiktašu, izgleda da je od toga odustao

23.5.2018.
15:11
VOYO logo

Bivši hrvatski kapetan Darijo Srna stigao je u Thessaloniki na posljednje pregovore te bi uskoro mogao potpisati za grčki PAOK! Ovu vijest prvi je objavio grčki portal INPAOK i brzo su ju prenijeli svi tamošnji mediji. Prije samo sedam dana očekivao se njegov dolazak u turski Bešiktaš. Prema izvještajima iz Turske, Bešiktaš je Srni ponudio jednogodišnji ugovor i nadali su se da će pristati te tako privoliti i Marija Mandžukića da dođe za njim

SRNA PONOVNO SPREMAN ZA KOPAČKE: Legendarni kapetan se vraća, otkriva i u kojem bi klubu mogao zaigrati nakon Šahtara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, došlo je do preokreta i Srna bi karijeru trebao nastaviti u Grčkoj. Navodi se u članku kako Srna ima dobre odnose sa čelništvom kluba, zna trenera, ali zasad još ništa nije službeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna nije odustao od nastavka igračke karijere naprasno prekinute zbog pada na doping testu. Suspenzija se primakla kraju, Srna uskoro ponovno može trenirati od 22. lipnja, a zaigrati i službenim utakmicama 22. kolovoza.

PAOK je sezonu završio na drugom mjestu grčkog prvenstva iza prvaka AEK-a, a vodi ga Razvan Lucescu, sin trenera Mircee koji je sa Srnom radio dugi niz godina u Šahtaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo