SENZACIJA SA ZAPADA ZAGREBA: / Uoči ulaska u prvu ligu, Rudeš postao filijala poznatog španjolskog kluba

Image
Foto: PIXSELL

Vodeći hrvatski drugoligaš Rudeš potpisao je ugovor o suradnji sa špajolskim prvoligašem Alavesom, potvrdio je u četvrtak klub iz Vitorije.

11.5.2017.
15:28
PIXSELL
VOYO logo

Rudeš je pod vodstvom trenera Igora Bišćana uvjerljivo vodeći u drugoj ligi i od sljedeće će sezone vjerojatno biti član prvoligaškog društva. A u elitni razred će ući kao filijala Alavesa, kluba koji je 2001. igrao u finalu Kupa UEFA, a u španjolskoj Primeri trenutno zauzima deseto mjesto.

Ugovor na deset godina

"Potpisom ugovora, Rudeš je postao strateški partner Alavesa za Balkan. Suradnja između Alavesa i Rudeša je sportske, financijske, organizacijske i administrativne prirode i vrijedi sljedećih deset godina, uz opciju produljenja ugovora", objavio je baskijski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alaves će pomagati Rudešu u razvoju marketinga, komunikacija, prodaje ulaznica te otkrivanju i razvoju mladih igrača na Balkanu. Dogovor, također, omogućava španjolskom klubu pravo prvokupa igrača Rudeša. Više detalja bit će poznato u petak kada će se u Zagrebu pojaviti Haritz Kerejeta, glavni direktor Baskonia-Alaves Groupa, vlasnika kluba iz Vitorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo