SENZACIJA NA POMOLU: / Vatreni na meti jednog od najmoćnijih klubova na svijetu, igrat će s Neymarom i Mbappeom?

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Puno se zadnjih tjedana piše o tome da će napustiti San Siro

27.9.2020.
15:08
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih se tjedana sve više nagađa kako bi Brozović uskoro mogao napustiti San Siro. Gazzetta je nedavno objavila kako je Interu dosta skandala hrvatskog veznjaka koji je ugovorom vezan za milanski klub do 2022. uz klauzulu od 60 milijuna eura.

Trener talijanskog prvoligaša Intera Antonio Conte navodno je ponudio čelnicima Chelsea Christiana Eriksena i Brozovića u zamjenu za N'Goloa Kantea, međutim "Bluesi" su odbili njegovu ponudu, obavio je nedavno Telegraph. Francuski veznjak je na vrhu Conteove liste želja, međutim Inter ne želi platiti 60 milijuna eura koliko traže sa Stamford Bridgea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su u zamjenu za Kante ponudili Hrvata i Danca , no Chelsea je to odbio. Englezi su objavili kako u londonskom klubu ne žele pregovarati s Nerazzurrima oko dogovora o razmjeni zbog načina na koji je Conte napustio Chelsea. Naime, Conte je od 2016. do 2018. vodio Chelsea, a nakon što je dobio otkaz, tužio je klub jer je imao još godinu dana ugovora. Vlasnik Chelsea Roman Abramovič se pokušao dogovoriti, no Conte je to odbio i na sudu dobio oko 10 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je pak bilo govora o interesu Bayerna za Vatrenog, međutim, njemački Sport1 piše da Bavarci ne razmišljaju o njemu. Međutim, otkrili su tko pokazuje interes za hrvatskim veznjakom - PSG i Monaco.

O interesu Nike Kovača već se pisalo, ali je novo to da ga želi jedan od trenutačno najmoćnijih klubova na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo