SENZACIJA IZ MAKSIMIRA: / Mladi vratar ispisao povijest i ušao u ugledno društvo

Image
29.4.2016.
8:54
VOYO logo

Također, Šemper je tim potpisom ušau u društvo preko 300 vratara svijeta a s obzirom da je među njima najmlađi onda je jasno o koliko se kvalitetnom igraču radi.

Velika čast

"Naravno da sam jako sretan i počašćen što je ovako velika i svjetski poznata tvrtka prepoznala mene kao vratara s kojim žele surađivati. Velika mi je to čast i vjerujem da je ovo tek početak suradnje na obostrano zadovoljstvo", rekao je povodom toga 18-godišnji vratar Dinama i reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.youtube.com/watch?v=ZpNDRYO4LOA Potpis šestogodišnjeg ugovora prokomentirao je i bio je i DamirKraljić, zastupnik tvrtke s kojom je Šemper ušao u suradnju.

Ogroman potencijal

"Prepoznali smo ga kao sjajnog mladića i velikog potencijala postati golman Dinama i Hrvatske. Dugo smo ga pratili, a kada nam je i Eduardo koji s njim svakodnevno dijeli svlačionicu i cijelu karijeru ima ugovor s s nama o njemu rekao sve samo najbolje odlučili smo završiti posao. Jako smo sretni što smo to i uspjeli i što je on od danas u društvu Adriana iz West Hama, Beta iz Seville, Caballera iz Manchester Cityja i preko 300 vratara svijeta koji nose naše rukavice", rekao je Kraljić te je dopdao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sama činjenica da je Adrian najmlađi na svijetu i općenito u povijesti naše tvrtke dovoljno govori koliko ga cijenimo i vjerujemo u njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo