Senzacija: 18-godišnjak starta za Vatrene?

11.9.2012.
10:19
VOYO logo

Na zadnjem treningu hrvatske reprezentacije izbornik Igor Štimac je u veznom redu uigravao kombinaciju Luka Modrić - Josip Radošević, što sugerira da bi Hajdukov mladac mogao debitirati za Hrvatsku u supervažnoj utakmici kvalifikacijskoj ciklusa za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska i Belgija će na stadion King Baoduin (nekadašnji Heyssel) istrčati u utorak u 20.45 sati, a ako je suditi po informacijama iz našeg stožera, navijači Vatrenih trebali bi prvi puta vidjeti veliki Hajdukov talent, koji bi iz sastava očito potisnuo Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluči li se Štimac na ovaj riskantan potez, bit će i jasnije izbornikovo javno prozivanje Rakitića nakon utakmice s Makedonijom. Ako se sve odvije po ovom scenariju, a to ćemo saznati jako brzo, pitanje je kako će na ovaj potez reagirati gazda hrvatskog nogometa Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni predsjednik Dinama već mjesecima nestrpljivo čeka uvođenje Sammira u hrvatsku reprezentaciju, a gužva u veznom redu je, čini se, sve veća...

OČEKIVANI SASTAV HRVATSKE: Pletikosa, Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić, Srna, Radošević, Modrić, Perišić, Mandžukić, Jelavić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo