SENZACIJA NA POMOLU: / Barcelona nudi svoje 'dijete' u zamjenu za hrvatsku zvijezdu!?

Priča o navodnom zanimanju Barcelone za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića spominje se po europskim medijima već neko vrijeme, a sada je dobila i novi nastavak.

7.4.2015.
12:05
VOYO logo

Prema izvještaju talijanskog Sports Mediaseta, koji je prenijela i britanska radijska postaja TalkSport, Barcelona je spremna odreći se svoga 'djeteta' Pedra Rodrigueza (27) i poslati ga u Inter u zamjenu za Kovačića. Pedro je izdanak slavne Barçine nogometne škole i cijelu je dosadašnju karijeru proveo na Camp Nouu. Međutim, dolaskom Luisa Suareza pao je u drugi plan, a nedavno se i javno požalio na svoj status.

Prilično je, stoga, izvjesno da će predstojeće ljeto potražiti novi klub, a dosad se kao favorit za njegovo dovođenje spominjao Arsenal. No, prema izvještajima spomenutih medija, u igru se sada uključio i Inter, s sve bi to mogao biti dio većeg posla u kojem bi se u katalonsku prijestolnicu preselio 20-godišnji hrvatski veznjak. Iako Barcelona zbog FIFA-ine kazne ne smije registrirati nove igrače do siječnja iduće godine, navodno je voljna pustiti Pedra već predstojeće ljeto i pričekati s Kovačićevim dolaskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, upitno je koliko ima istine u cijeloj priči pogotovo kad se uzme u obzir da je Kovačićev agent nedavno demantirao priče o selidbi svoga klijenta u Englesku. Pravi ćemo odgovor o sudbini hrvatske nade saznati tek na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo