NAPRAVILI LUDNICU ISPRED STADIONA, A BIJELIMA I POLICIJI - PROBLEME: / Pjesma se čula i na travnjaku

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Navijači Levskog 'Sektor B' nisu prisustvovali utakmici svog kluba protiv Hajduka, jer se dvoboj na stadionu Georgi Asparuhov morao igrati bez gledatelja zbog divljanja 'plavih' bugarskih huligana.

20.7.2017.
21:48
Screenshot: Facebook
VOYO logo

No, zato su izvan stadiona napravili pravu ludnicu. I Hajduku i policiji - probleme! Naime, uoči utakmice hajdukovci su na stadion putovali čak 40. minuta upravo zbog "Sektora B", a udaljenost između hotela Hilton i "Georgi Asparuhov" stadiona je 7 km. Samo za usporedbu, za to im je u srijedu bilo potrebno nekih 12 minuta.

HAJDUK U 3. PRETKOLU NA DANSKOG VELIKANA!

Navijači Levskog odlučili su raditi probleme gostima iz Dalmacije i tako se osvetiti za napade proteklog tjedna u Zadru (zapaljen “bugarski” BMW) i Splitu, pa su proteklu noć napravili vatromet ispred hotela i zasuli ga raketama, a sad su se grupirali oko stadiona i tako prisilili policiju da okolnim putevima voze hajdukovce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAVIJAČ LEVSKOG NAPRAVIO GAF UOČI HAJDUKA: Ušao u majici svog kluba u krivi pub, a onda je nastao – šou

Veliki broj pripadnika "Sektora B" navijalo je za svoju momčad pokraj stadiona, a pjesma se u nekim trenucima čula i na travnjaku.

A posebno su bili u transu u 69. minuti kad je Sergiu Buș zabio za vodstvo Levskog 1-0, koji je tako kaznio brojne promašaje bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ohandza i Erceg šokirali su navijače Levskog svojim golovima i tako rastužili bugarske ultrase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo