ŠEF REALA OTKRIO POD KOJIM UVJETOM MODRIĆ MOŽE OTIĆI: / Španjolci otkrivaju istinu o Lukinom odlasku

Image
Foto: AFP

Ovo nije isti slučaj kao sa Ronaldom

2.8.2018.
18:40
AFP
VOYO logo

"Luka Modrić ne ide nigdje"! Na ovaj način u četvrtak madridska Marca i njeni novinari José Félix Díaz i David G. Medina započinju tekst o interesu milanskog Intera za kapetana Vatrenih.

Unatoč snažnom interesu i pritisku Intera koji gradi megamomčad na San Siru, Luka ostaje u Realu jer je tako odlučio predsjednik kluba Florentino Perez. Točnije, postavio je cijenu koju zajedno ne mogu platiti ni PSG i City, kao niti ostali najbogatiji klubovi svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GAZZETTA OTKRILA TKO STOJI IZA INTEROVA INTERESA ZA MODRIĆA: ‘Mamićeva učenica nazvala je Milano i ponudila Luku’

Marca navodi kako ovo nije isti slučaj kao sa Ronaldom, "koji je još u siječnju zatražio odlazak iz kluba, a pušten je tek nakon SP-a "...

"Hoćete Modrića? Nema problema. Modrić može otići ako netko plati 750 milijuna eura. Jedina mogućnost da Modrić napusti klub je plaćanje te svote", stav je alfe i omege europskog prvaka. Španjolci dodaju kako je Luka sretan u Madridu zbog odnosa s klubom i navijačima, kao i suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, on je svoj status, ogroman u momčadi Reala, zaslužio i titulom najboljeg igrača na SP-u, "tako da ga se smatra jednim od najboljih na svijetu", dodaju španjolski novinari. Modrić se trenutno sa suprugom Vanjom i djecom nalazi na odmoru nakon mjeseca za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo