SCHMEICHEL SE SLOMIO NA MINUTU ŠUTNJE: / Leicester tuguje za voljenim predsjednikom

Image
Foto: AFP

Emotivno je bilo u Cardiffu

3.11.2018.
18:45
AFP
VOYO logo

Newcastle je u subotu napokon upisao prvu pobjedu ove sezone u Premier ligi, svladavši kod kuće Watford sa 1-0 golom Ayoze Pereza u 65. minuti. Time je privremeno izašao iz zone ispadanja, i sada je na 17. mjestu sa šest bodova.

U CHELSEAJU DONIJELI ODLUKU O MATEU KOVAČIĆU: Uprava kluba sa Stamford Bridgea ovime bi mogla razočarati mnoge navijače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United slavio kod Bournemoutha

Manchester United slavio je kod Bournemoutha u 11. kolu Premier lige s 2-1 golom Marcusa Rashforda u 92. minuti. Domaćini su poveli golom Wilsona u 11. minuti, a za United je izjednačio Martial u 35. Momčad Jose Mourinha se mučila, propustila mnogo prilika u drugom dijelu, ali je u drugoj minuti sudačke nadoknade Rashford iz velike gužve donio Unitedu pobjedu.

https://streamable.com/a8hj8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikend u Premiershipu u znaku Vichaija Srivaddhanaprabha

Nakon tragične smrti Vichaija Srivaddhanaprabha prije tjedan dana, nogometaši Leicestera su se vlasniku kluba, koji je bio omiljen i kod igrača i kod navijača, odužili pobjedom u gostima kod Cardiffa sa 1-0, a strijelac je bio Demarai Gray u 55. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitav vikend u Premiershipu prolazi u znaku preminulog Tajlanđanina koji je spasio klub, vinuvši ga u visine, a bio je i aktivan i pomaganju i doniranju bolnicama u Leicesteru i regiji. Uoči utakmice Cardiffa i Leicester Cityja održana je minuta šutnje za Vichaija i njegove suradnike, javlja ugledni britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mogao suspregnuti suze

Izgleda da je ta minuta šutnje najteže pala danskom golmanu Kasperu Schmeichelu koji nije mogao suspregnuti suze. Nakon održane minute šutnje cijeli stadion je ustao i zapljeskao.Da, jako je emotivno bilo na utakmici...

Inače, Leicesterova momčad je preko tjedna odgodila susret Carabao Cupa, no igrači su inzistirali da igraju protiv Cardiffa u čast svojeg vlasnika kojeg oplakuju. Navijači 'Lisica' se na stadion došli u majicama s Vichaijevim likom na kojima je pisalo 'The Boss'. Željeli su time odati počast svom dragom predsjedniku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zauvijek u našim srcima, poruka je navijača i grada Leicestera svom predsjedniku i suradnicima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac Felipe Anderson pružio je odličnu partiju i zabio dva gola, u 68. i 84. minuti, za pobjedu West Hama protiv Burnleyja 4-2. Večeras u derbiju kola Arsenal dočekuje Liverpool, a nakon toga sastaju se Wolverhampton i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: Bournemouth 1 Wilson (11) Manchester United 2 Martial (35), Rashford (90+2) - - - West Ham 4 Arnautović (10), Anderson (68, 84), Chicharito Hernandez (90+2) Burnley 2 Johann Gudmundsson (45), Woods (77) - - - Newcastle 1 Ayoze Pérez (65) Watford 0 - - - Everton 3 Richarlison (26, 77), Coleman (50) Brighton 1 Dunk (33) - - - Cardiff City 0 Leicester 1 Gray (55)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo