VAŽNO JE ZVATI SE MARKO /

Saša Peršon: 'Potez 5. kola ide Malenici, iako je i Livaja oduševio žongliranjem'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

'Svi nekako gledamo potez igrača, ali ovaj potez golmana, obrane, na crti, iza leđa, to je bilo nešto spektakularno'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

2.9.2024.
10:08
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Saša Peršon, bivši igrač Rijeke, Dinama i Hajduka, danas trener Orijenta, tvrdi kako je utakmica Rijeke i Dinama (1-1) sinoć na Rujevici, u 5. kolu HNL-a, bila čudna...

LIGA NACIJA: Utakmice hrvatske reprezentacije gledajte na platformi Voyo na kanalu Nove TV, gdje god se nalazili

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'Osijek nije bio amaterski klub' /

Legenda podigla glas: 'Preko takvih stvari ne može se samo tako prijeći'

Image
'Osijek nije bio amaterski klub' /

Legenda podigla glas: 'Preko takvih stvari ne može se samo tako prijeći'

"Da, moram priznati da je bila čudna. Nije bilo onog naboja kojeg inače zna biti, pogotovo kod Dinama. Posljednji sraz bio je za Ligu prvaka, sad igraju HNL. Doduše, Plavi su puno bolje ušli u utakmicu. Bili su dominantniji, praktički nakon što su poveli, očekivalo se da će Dinamo jurnuti po taj drugi gol, koji bi prelomio utakmicu. Međutim, Dinamo je stao, umrtvio igru i praktički do kraja prvog dijela nije bilo nekih velikih šansi", priča za Net.hr Saša Peršon i dodaje:

"I onda je Rijeka u drugi dio ušl puno bolja. Iskoristila je to što je Dinamo nekako stao. Stao, zadovoljio se sa tim vodstvom od 1-0 i Rijeka je potpuno zasluženo izjednačila. Ako je Dinamu pripalo prvo, Rijeci je pripalo drugi poluvrijeme. Rezultat je realan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativna stanka je. Dinamo ima 13 bodova, Rijeka i Hajduk 11.

"Bod Rijeke protiv Dinama je zadovoljavajuće, pogotovo nakon poraza u Ljubljani od Olimpije. Nakon reprezentativne stanke, momčadi će se vratiti svježije. Dinamo čeka onda Liga prvaka. Bit će za Dinamo jako zahtjevno".

Saša Peršon komentirao je obranu Malenice protiv Hajduka u subotu...

"Ispada da je obrana Malenice stvarno jedna od najboljih ikad u HNL-u. I je. Na neki način je Malenica Osijek držao u igri. Ne znam je li Osijek uputio udarac u okvir gola čitav dvoboj. Hajduk je i više nego zasluženo dobio, iako to nije bila neka predstava Hajduka za pamćenje. Osijeku ostaju veliki problemi, trener im je na odlasku, trese mu se stolica. E sad, ako se gleda da je Osijek uložio i ove sezone puno na igrače, istina je da se sve to poremetilo nakon odlaska Miereza, međutim dosta je novih igrača i očekivao se puno bolji rezultat Osijeka, ne samo u Europi iz koje su ispali. Samo jedan bod od mogućih 15 Osijeka, pa ja se ne bi iznenadio da dođe do smjene trenera u Osijeku, bez obzira bio to Federico Coppitelli ili bilo tko drugi", govori Saša Peršon, koji nam je izabrao i potez 5., kola HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Težak odabir. Livajino žongliranje s loptom na glavi, Maleničino čudo, Petkovićev gol Rijeci nakon lažnjaka ili Hoxhin gol Dinamu nakon udarca i prolaska lopte Mišiću kroz noge... Ako već moram izabrati jedan, neka bude Malenica junak 5. kola. Svi nekako gledamo potez igrača, ali ovaj potez golmana, obrane, na crti, iza leđa, to je bilo nešto spektakularno. Kad bi se dijelila neka nagrada, išla bi u ruke Marku Malenici", zaključio je Saša Peršon.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko je Dinamov junak iz sjene? 'Taj dečko radi u tišini za razliku od nekih'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo