Uskoro i službena objava / Saša Bjelanović podnio ostavku u Hajduku!

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Bjelanović je na funkciji sportskog direktora Hajduka naslijedio Portugalca Marija Branca u svibnju 2018. godine

9.11.2019.
20:32
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Saša Bjelanović podnio je ostavku na mjestu sportskog direktora Hajduka. Ostavku je podnio u srijedu, no u dogovoru s predsjednik Brbićem odluka je trebala biti objavljena tek nakon utakmice Hajduka i Osijeka, kako se ne bi dalje narušavala koncentracija igračima i treneru Buriću uoči važne utakmice.

"Hvala svim suradnicima, radnoj zajednici i navijačima Hajduka. Funkcija koju sam obavljao u proteklom razdoblju bila je iznimno odgovorna i zahtjevna. Hvala Klubu na povjerenju koje mi je pružio, ali smatram da je došlo vrijeme za rastanak. Ostajem vjerni navijač, Hajduku želim svu sreću u nastavku sezone, kao i svome nasljedniku", poručio je sada već bivši sportski direktor na odlasku iz Kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelanović je na funkciji sportskog direktora Hajduka naslijedio Portugalca Marija Branca u svibnju 2018. godine, njegov rad nailazio je na brojne kritike navijača, prije svega zbog angažmana neadekvatnih pojačanja, ali Bjelanović je preživio nekoliko predsjednika i trenera koji su honorirali što je uglavnom pronalazio igrače bez odštete.

To se promijenilo ove sezone kada je Hajduk duboko posegnuo u blagajnu i formirao jednu od najskupljih momčadi u novijoj povijesti, no rezultati koje je momčad postizala nisu pratili taj trend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo