'Čudo se počelo događati!' Bivši Vatreni u Ligi prvaka!'

'Prolazile su zadnje minute prijelaznog roka u Italiji i vidio sam da neće biti ništa od odlaska u neki drugi klub Serije B. No, onda se pojavio Cluj i čudo se počelo događati.

21.9.2012.
14:01
VOYO logo

Nogometaši rumunjskog Cluja su sjajno otvorili natjecanje Lige prvaka. U gostima je Cluj pobijedio Bragu 2:0 s dva pogotka brazilskog nogometaša Rafaela Bastosa.

Inače, u tom su susretu Portugalci uputili čak 38 udaraca (!?) prema suparničkim vratima, ali nisu zabili niti jednom. Tako je na ljestvici skupine Cluj barem privremeno vodeći, ispred Manchester Uniteda, Galatasarayja i portugalskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/g-YmNN01fN8 Hrvatski 33-godišnji nogometaši iz Cluja, Saša Bjelanović, nije nastupio protiv Brage već je 90 minuta pratio ogled s klupe za pričuve, no i ta ga je činjenica oduševila, što je prezentirao i novinarima iz Verone, kluba otkuda je otišao prema Cluju. "Još uvijek ne mogu vjerovati da sam na utakmicama Lige prvaka. Ovo je sjajno iskustvo. Nije mi žao što nisam igrao. U Cluju su mi rekli da im treba napadač kao što sam ja, tako da će me sigurno koristiti, a dotad treniram i čekam svoju priliku. I moram priznati, uživam", rekao je Bjelanović koji je dodao: "Prolazile su zadnje minute prijelaznog roka u Italiji i vidio sam da neće biti ništa od odlaska u neki drugi klub Serije B. Pomirio sam se činjenicom ostanka u Veroni što bih rado prihvatio jer obožavam taj klub. No, onda se pojavio Cluj i čudo se počelo događati." Inače, podsjetimo da je Bjelanović već u svojoj karijeri nastupao za rumunjsku momčad i to u sezoni 2010/11.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo