SAPUNICA JE KONAČNO ZAVRŠENA: / Trener otkrio sudbinu 'nestašnog' Vatrenog

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Višetjedna sapunica vezana uz hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića je napokon okončana. Naš je veznjak službeno vraćen u kadar Interove momčadi i ponovno konkurira za utakmice

15.10.2016.
21:51
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Brozović je najprije suspendiran zbog neprofesionalnog ponašanja jer je navodno htio napustiti stadion kad je zamijenjen u utakmici Europske lige protiv Hapoel Beer Sheve. Povratak u momčad je dodatno odgođen, navodno zato što je poslije poraza od praške Sparte objavio šaljive fotografije na Instagramu.

Čeka priliku protiv Cagliarija

No, isprika i dobri Brozovićevi nastupi za hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijskim utakmicama protiv Kosova i Finske smekšali su Interova trenera Franka de Boera koji je službeno uvrstio 23-godišnjeg veznjaka u sastav za nedjeljnu utakmicu protiv Cagliarija u sklopu osmog kola talijanskog prvenstva. U konkurenciji za nastup je, dakako, i drugi hrvatski reprezentativac u redovima Nerazzurra - Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je u dosadašnjih sedam kola skupio tri pobjede, te po dva neodlučena ishoda i poraza, te trenutno drži deveto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo