VIDEO: / 'Stvarno je prešao granicu dobrog ukusa'

Alexis Sanchez, čileanski nogometaš trenutačno smješten u svlačionici Barcelone, komentirao je, četiri dana poslije, reakciju Johna Terryja na polufinalnom uzvratu Lige prvaka.

28.4.2012.
14:26
VOYO logo

Podsjetimo, Chelsea je nakon pobjede 1:0 u Londonu, te 2:2 u Barceloni, izborio finale, makar je od 37. minute uzvrata igrao s igračem manje. Krivac za to je John Terry koji je koljenom udario Alexisa Sancheza u butni mišić, dok se igra odvijala daleko od njih. Čileanac je nakon svega rekao:

"Terry se može sramiti svog postupka. Takvo što nisam mogao očekivati od njega, pogotovo zato jer nije imao nikakvog razloga učiniti takvo što. Niti sam ga isprovocirao, niti je udarac bio slučajan, niti smo bili u borbi za loptu", rekao je Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BjruUKf2Rt4AsZa2
szólj hozzá: Terry red card vs Barcelona

"Drago mi je što su suci vidjeli sve i što su reagirali na takav način. Ne, Terry mi se nije ispričao, makar se ispričavao navijačima svoje momčadi. Ne znam, možda je bio zaokupljen slavljem i prolazom u finale. Stvarno je prešao granicu dobrog ukusa i valjda će preuzeti odgovornost za svoje postupke", završio je Čileanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo