Sammir vozio sa čak 2,13 promila, spavao u policiji!

Igrač Dinama Jorge Sammir Cruz Campos je u noći sa srijede na četvrtak policijskoj patroli 'napuhao' 2,13 promila te je noć proveo u Jedinici za zadržavanje i prepratu.

19.5.2011.
17:47
VOYO logo

Sammir polako i sigurno postaje rekorder HNL-a po broju službenih, registriranih noćnih provoda i pijanstava. U četvrtak ujutro se nije pojavio na treningu, a ubrzo je postalo jasno i zašto. Brazilac je, naime, u tim trenucima bio kod prekršajnog suca.

"Hrvatsko-brazilski državljanin (24) zatečen je noćas oko 3 sata na Savskoj cesti za upravljačem Land Rovera zagrebačkih oznaka. Alkotestom je utvrđeno da u krvi ima 2,13 promila. Odveden je na otrežnjenje u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, a jutros je uz prekršajnu prijavu prepraćen prekršajnom sucu, gdje naša ingerencija prestaje", potvrdio je Sportskim novostimaZlatko Antić iz Policijske uprave zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammiru će uprava Dinama u skladu s klupskim pravilnikom odrediti odgovarajuću novčanu sankciju, a Dinamov Brazilac nastavlja raditi i trenirati po već isplaniranom ritmu zajedno s ostatkom momčadi Dinama. Jer, opet je uhvaćen u noćnom izlasku, u srijedu navečer, po tko zna koji put prekršio 'policijski sat'.

Zanimljivo je da se to dogodilo čim je Vahid Halilhodžić napustio momčad, a poznato je da je baš zbog Sammirovih nestašluka počeo sukob između Zdravka Mamića i trenera koji niti sam ne zna je li još uvijek na poslu u Maksimiru. Mamić, naime, godinama Sammiru tolerira noćne izlaske i druga kršenja discipline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, 24-godišnji Brazilac je u jesenskom dijelu sezone već platio 10.000 i 20.000 eura kazni zbog istog grijeha. Stvari su otišle prilično daleke kad su čak i na službenim stranicama Dinama objavili ovu informaciju:

"Igrač Dinama Jorge Sammir Cruz Campos počinio prekršaj klupske discipline, nakon čega je prijavljen i Upravi GNK Dinamo. Sammiru će Uprava Dinama u skladu s klupskim pravilnikom odrediti odgovarajuću novčanu sankciju, a Dinamov Brazilac nastavlja raditi i trenirati po već isplaniranom ritmu zajedno s ostatkom momčadi Dinama", stoji na stranici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201102240619006 arti-201103020985006 arti-201104080658006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo