Sammir priznao istinu o sebi i reprezentaciji

Sammir je presretan što je konačno pozvan među Vatrene, te je iskreno priznao da više on treba hrvatsku reprezentaciju nego ona njega.

19.10.2012.
9:29
VOYO logo

Igor Štimac je podigao puno prašine pozivanjem Sammira u reprezentaciju ni dva mjeseca nakon što je postao izbornik Vatrenih.

Mnogi su u tom činu vidjeli vraćanje duga Zdravku Mamiću, što Štimac opovrgava, no bilo kako bilo, Sammir blista otkako je postao član hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poziv u hrvatsku reprezentaciju potpuno mi je promijenio život. Na sve gledam pozitivno, dobio sam ogromnu motivaciju, sve sad izgleda tako lijepo, tako optimistično. A kad se još vidi kako smo sjajno startali u ovim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, priča mi izgleda savršeno. Štimac mi je rekao da i dalje računa na mene. Podvukao je da se i dalje moram boriti za svoje mjesto. Da igram najbolje što znam i da će sve biti u redu", izjavio je Sammir za Sportske novosti, pa neskromno dodao da bi on sam sebe pozvao u reprezentaciju da je izbornik.

"Bih! Pozvao bih sam sebe u reprezentaciju. Mislim da sam zaslužio poziv. Izbornik Štimac me sigurno nije pozvao u hrvatski nacionalni dres na lijepe oči. Pozvao me jer je vidio i jer zna da mogu biti od koristi i da sam dovoljno dobar za sjajnu reprezentaciju Hrvatske. To što me Zdravko Mamić zagovara, svakako mi je pomoglo u karijeri. Znam da me gurao, gurao, gurao... To nije nikakva tajna. Međutim, da nisam dobro igrao, zar mislite da bih dobio poziv u reprezentaciju? Ne bih, vjerujte da ne bih. Zahvaljujući svojim igrama dobio sam toliko željeni poziv. Niti jedan izbornik nikad me ne bi pozvao da nisam dobar", tvrdi veznjak, koji je na pitanje treba li Hrvatska više Sammira ili Sammir Hrvatsku iskreno odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opet ću biti potpuno iskren. Ja više trebam Hrvatsku! Znate li što znači igrati na Svjetskom prvenstvu? To je kruna karijere", zaključio je Sammir, koji tvrdi da može igrati na razini Modrića, Rakitića, Perišića...

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo